
מאפה בצק עלים ממולא כבדי עוף ובצל
על ידי המתכונים של אתי ממן לחם ומאפים, עיקריות
מאפה כבדי עוף שמשמש כמנה עיקרית מעולה לכל מטרה, קל להכנה, מרשים וטעים במיוחד. כבדי עוף מוקפצים בסויה בתוך מאפה בצק עלים טעים. סוג של בורקס בדרך הגשה יצירתית ומעניינת.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
30 דקות
25 דקות
55 דקות
- כ- 6 מאפים
הוראות הכנה
את בצק העלים פותחים בעדינות (לא מרדדים).
ליצירת קעריות ומכסים - בעזרת תבנית עוגה (או פאי) אישית קורצים 6 עיגולים מבצק העלים, משמנים את התבניות האישיות ומרפדים בעיגולי הבצק. את הקעריות מסדרים (הפוכות) בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
ליצירת המכסים - קורצים עיגולים בקוטר הקעריות ומסדרים בתבנית לצד הקעריות.
ליצירת ידיות (לא חובה) - משתמשים בשאריות הבצק ויוצרים עיגולים קטנים מאוד שתופחים באפייה. מניחים כל עיגול קטן במרכז חצכל מכסה, מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור חם על 270 מעלות עד שהמאפה מזהיב.
בינתיים מכינים מילוי כבדי עוף: מנקים היטב את הכבדים ומסדרים במחבת עם שמן, חותכים בצלים לרצועות ומפזרים מעל לכבדים. מוסיפים רוטב סויה, מלח ופלפל ומקפיצים עד שהכבדים מוכנים והרוטב מסמיך ומזהיב.
מצננים את מילוי הכבדים, מוציאים את המאפים מהתנור, ממלאים בכבדים מוקפצים וסוגרים עם מכסה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!