טורטיות ממולאות כבדים וחזה עוף

על ידי המתכונים של שושי מאיר  ,

מנה מיוחדת ומפתיעה של טורטיות מטוגנות וממולאות בכבדי עוף וחזה עוף. את הטורטיות ממלאים, מצפים ומטגנים ומתקבלת מנה קריספית וטעימה שמומלץ להגיש עם רוטב פטריות או צלי.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
  • 40 דקות

    50 דקות

    1 שעה 30 דקות

  • 6-8 טורטיות

מצרכים למתכון

למילוי כבדים וחזה עוף

1 בצל גדול - פרוסות

3 כפות שמן זית

5 פרוסות חזה עוף - רצועות

שן שום כתושה

מלח, פלפל שחור, כורכום

חופן פטרוזיליה קצוצה

400-500 גרם כבד עוף צלוי - קוביות

לטורטיות

חבילת טורטיות

ביצה טרופה

פירורי לחם מוזהבים

שומשום

לדבק

4 כפות קמח

8 כפות מים

הוראות הכנה

במחבת גדולה וכבדה מקפיצים את רצועות הבצל בשמן הזית עד שהוא הופך שקוף.

מוסיפים חזה עוף ומטגנים יחד עם הבצל עד שחזה העוף משנה צבעו.

מוסיפים למחבת שום, תבלינים, פטרוזיליה וקוביות כבדי עוף, מערבבים היטב אך בעדינות.

טועמים, מתקנים תיבול ומוציאים למסננת עדינה עד לצינון מוחלט.

מערבבים קמח ומים ליצירת דבק.

ממלאים טורטייה, סוגרים 2 קצוות ומגלגלים ממש כמו אגרול. לפני הסגירה מורחים מעט מתערובת הדבק, סוגרים את הטורטייה ומניחים על התפר.

טובלים את הטורטייה בביצה ולאחר מכן מצפים היטב בפירורי הלחם והשומשום.

מחממים שמן חצי עמוק במחבת ומטגנים את הטורטייה עד להזהבה מכל צד.

מגישים לצד רוטב פטריות או צלי.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00