
טורטיות ממולאות כבדים וחזה עוף
על ידי המתכונים של שושי מאיר מנות ראשונות, עיקריות
מנה מיוחדת ומפתיעה של טורטיות מטוגנות וממולאות בכבדי עוף וחזה עוף. את הטורטיות ממלאים, מצפים ומטגנים ומתקבלת מנה קריספית וטעימה שמומלץ להגיש עם רוטב פטריות או צלי.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
40 דקות
50 דקות
1 שעה 30 דקות
- 6-8 טורטיות
הוראות הכנה
במחבת גדולה וכבדה מקפיצים את רצועות הבצל בשמן הזית עד שהוא הופך שקוף.
מוסיפים חזה עוף ומטגנים יחד עם הבצל עד שחזה העוף משנה צבעו.
מוסיפים למחבת שום, תבלינים, פטרוזיליה וקוביות כבדי עוף, מערבבים היטב אך בעדינות.
טועמים, מתקנים תיבול ומוציאים למסננת עדינה עד לצינון מוחלט.
ממלאים טורטייה, סוגרים 2 קצוות ומגלגלים ממש כמו אגרול. לפני הסגירה מורחים מעט מתערובת הדבק, סוגרים את הטורטייה ומניחים על התפר.
טובלים את הטורטייה בביצה ולאחר מכן מצפים היטב בפירורי הלחם והשומשום.
מחממים שמן חצי עמוק במחבת ומטגנים את הטורטייה עד להזהבה מכל צד.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
0 דירוגים וחוות דעת
