
כבדי עוף מוקפצים עם בצל וסילאן
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) מתכונים ללא גלוטן, עיקריות
מתכון משודרג לגרסה הקלאסית של כבדי עוף מוקפצים עם בצל. תוספת סילאן משגעת שהופכת את המנה מטעימה למנצחת. מנה קלה להכנה וטעימה במיוחד.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
20 דקות
35 דקות
55 דקות
- 3 סועדים
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
אנה
איך צולים את הכבדים?
Ravit Amos Sulami
מעולה..מומלץ