כבדי עוף מוקפצים עם בצל וסילאן

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  ,

מתכון משודרג לגרסה הקלאסית של כבדי עוף מוקפצים עם בצל. תוספת סילאן משגעת שהופכת את המנה מטעימה למנצחת. מנה קלה להכנה וטעימה במיוחד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 20 דקות

    35 דקות

    55 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

לכבדים

500 גר' כבדי עוף צלויים

1 בצל גדול

שמן לטיגון

כפית וחצי סילאן

תבלינים:

כפית וחצי מלח

עפית א.מרק עוף

כפית וחצי פפריקה מתוקה

מעט פלפל שחור

חצי כפית כמון

הוראות הכנה

את הבצל נפרוס לרצועות ונטגן במחבת עם שמן עד שרצועות הבצל הופכות שקופות.

נוסיף למחבת הבצלים את הכבדים הצלויים וננמיך ללהבה נמוכה.

כעת נוסיף את התבלינים ונערבב בעדינות. נטגן יחדיו כ-2 דקות.

לסיום, נוסיף למחבת את הסילאן ונערבב בעדינות ומבלי לשבור את הכבדים.

נטגן עוד כ-2 דקות, נסיר מהאש ונגיש.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

אנה

19/10/2017

איך צולים את הכבדים?

מעולה..מומלץ

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00