Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/chicken-meatballs-with-olives/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קציצות עוף עם זיתים ברוטב

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  

אין כמו השילוב של קציצות עוף, רוטב עגבניות וזיתים. מתכון מעולה המשלב את הטעמים באופן יוצא מן הכלל. מושלם לארוחת צהריים לכל המשפחה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
  • 20 דקות

    1 שעה 15 דקות

    1 שעה 35 דקות

  • 5-7 סועדים

מצרכים למתכון

1 שימורי זיתים שלמים מגולענים

לקציצות

1/2 קילו חזה עוף

1 בצל מגורד וסחוט

חופן פטרוזיליה קצוצה

ביצה

2 כפות פירורי לחם

תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום

לרוטב

3 כפות שמן

1 רסק עגבניות קטן

2 שיני שום כתושות

מים רותחים

מעט אבקת מרק עוף

חופן פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

תחילה ניפטר ממרירות הזיתים: נבשל את הזיתים במים רותחים, נחליף את המים 3 פעמים ובכל פעם נביא לרתיחה.

לאחר מכן נערבב היטב את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. ניצור כדורים קטנים בגודל כדורי פינג פונג.

בסיר רחב נטגן רסק עגבניות עם שום ותבלינים כ-2 דקות.

נוסיף לסיר מים רותחים כ-2 ס"מ גובה ונסדר את קציצות העוף בתחתית הסיר.

נביא לרתיחה למשך 10 דקות ולאחר מכן נוסיף את הזיתים.

נבשל את הכל כ-20 דקות עם מכסה, עד שהקציצות מוכנות.

כ-5 לקראת סוף הבישול נוסיף לסיר אבקת מרק ובסיום נפזר מעל לכל פטרוזיליה קצוצה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן