מתכון לנאגטס • נגיסי עוף ביתיים

על ידי Linda's Home Made  

כשרוצים להרגיש בקניון, מכינים נאגטס ביתיים - בריאים יותר וטעימים יותר! מתכון מעולה לנגיסי עוף ביתיים שילדים הכי אוהבים! ניתן להכין נאגטס אפויים בתנור וגם להקפיא ולהפשיר מתי שרק רוצים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • כ-25 נגיסי עוף

מצרכים למתכון

לנגיסי עוף:

500 גרם חזה עוף טחון גס

כף גדושה מיונז

כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

כפית חרדל דיז'ון

1-2 כפות גדושות קמח

לציפוי:

פירורי לחם מוזהבים

2 ביצים טרופות

הוראות הכנה

נערבב בקערה את העוף, המיונז, החרדל, המלח ופלפל, עד שכל המצרכים מתחברים לכדי עיסה אחת אחידה ויציבה.

נכסה את הקערה ונניח להתייצבות במקרר למשך 30 דקות.

נסדר על השיש 2 קערות - האחת עם ביצים טרופות עם מעט מלח והשנייה עם פירורי לחם.

מן העיסה ניצור קציצות קטנות, ככף וחצי לכל קציצה, ונטבול בביצים.

נצפה היטב בפיפורי הלחם, חשוב לצפות את הנאגטס מכל הצדדים. כעת נעצב את הצורה הרצויה.

נחמם שמן עמוס בסיר לטיגון ומכניסים 5-6 נאגטס לשמן החם, נטגן על להבה בינונית עם שהחלק התחתון משחים.

נהפוך את הנאגטס ונטגן גם מהצד השני, כ-4 דקות לכל צד. נוציא לנייר סופג.

ניתן גם לאפות את הנאגטס בתנור חם על 200 מעלות: נניח את הנאגטס על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ונרסס בספריי שמן בחלק העליון, נאפה רבע שעה ונהפוך, נאפה עוד רבע שעה, עד שהנאגטס זהובים.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

20/07/2016

את הקמח מערבבים עם שאר מצרכי הנאגטס.

גגגג

14/07/2016

מה עושים עם הקמח? שכחתם אותו במתכון

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00