
קציצות פרגיות מטוגנות או אפויות
על ידי המטבח של שרית קציצות
עוד אלתור מוצלח הוביל לקציצות פרגיות שהסתברו כהצלחה מסחררת. את הקציצות אפשר לאפות בתנור או לטגן. מתאימות בסנדוויץ' או לצד אורז.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
20 דקות
40 דקות
1 שעה
- 10-15 קציצות
הוראות הכנה
לאחר גירוד הבצל בפומפייה נסחט היטב מנוזלים ונניח בקערה.
נוסיף לקערה את הפרגיות הטחונות ואת שאר מצרכי הקציצות ונערבב היטב לאיחוד.
לטיגון - נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את הקציצות מכל צד עד להשחמה.
לאפייה - נרפד תבנית בנייר אפייה ונשמנו היטב, נסדר את הקציצות ונשמן היטב גם מלמעלה. נאפה על 200 מעלות עד להשחמהף נהפוך ונמשיך לאפות עד להשחמה מהצד השני.
שיתוף >>
5 דירוגים וחוות דעת
מיכל
04/11/2015
הכנתי את הקציצות כבר פעמיים ויצאו מעולות!! אני לא מבשלת את תפוח האדמה – פשוט מגרדת ומוסיפה לעיסה. שמה הרבה פטרוזיליה וגם שני גזרים מגורדים ויוצאות לי כ-20 קציצות. תודה רבה על המתכון!!
המטבח של שרית
28/08/2015
זהבית אני מגרת את התפוח אדמה אחרי שהוא התקרר זה יותר קל לי, את יכולה למעוך לפירה אם את רוצה.
המטבח של שרית
28/08/2015
ספיר אני שמה פחות או יותר 1/2 כפית פלפל וכמון. כפית אחת של פפריקה ואבקת מרק עוף. מלח זה לפי הטעם.
ממליצה לך לטגן קציצה אחת, לטעום ואז לשפר טעמים לפי הטעם האישי שלך.
זהבית
27/08/2015
איך אפשר לבשל תפו"א ולגרד אח"כ??
ספיר
27/08/2015
אשמח לדעת כמה שמים מכל תבלין

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!