מתכון לטבעות עוף ביתיות

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  ,

טבעות עוף שילדים אוהבים, בלי חומרים משמרים, ביתיות והכי טעימות שיש. מתכון קל להכנה שניתן להקפאה ולטיגון בכל עת. טבעות עוף מושלמות לארוחת צהריים טעימה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

חצי קילו חזה עוף טחון

1 ביצה

מעט פלפל שחור

חצי כפית אבקת מרק עוף

1 בצל מגורד וסחוט

כף קמח

אפשר להוסיף

ירק קצוץ

גרגירי תירס

לציפוי

ביצה טרופה

קמח

פירורי לחם

שומשום

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב יחדיו את חזה העוף הטחון עם ביצה, תבלינים, בצל וכף קמח (זה הזמן להוסיף תוספות אם רוצים).

נעביר את תערובת טבעות העוף לשקית זילוף ללא צנתר ונזלף צורות של טבעות על נייר אפייה.

נכניס את טבעות העוף להקפאה ונוציא ברגע שנרצה לטגן.

נטבול בקמח, ביצה טרופה ולסיום בתערובת של פירורי לחם ושומשום.

נטגן את הטבעות בשמן עמוק חם עד להשחמה יפה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

הודיה

26/07/2016

היי המתכונים שלכם נפלאים…
רציתי לשאול בקשר לטבעות עוף
אם מכינים את הכמות הזו ולא רוצים לטגן את כולה לכמה זמן אפשר לשמור בהקפאה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00