FoodisGood

נתחי חזה עוף רכים במחבת פסים

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  ,

רעיון מעולה לארוחת צהריים מהירה וקלה להכנה - נתחי חזה עוף מתובלים ומטוגנים במחבת פסים. שילוב של צ'ילי, סויה ומגוון טעמים שהופך את המנה למוצלחת במיוחד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

לנתחי חזה העוף

5-6 פרוסות שניצל

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

לרוטב

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

כפית קטשופ

כף סוכר חום / ריבה

כף חומץ

1/2 כפית מלח גס

1/2 כפית פלפל שחור

3 כפות רוטב סויה

לפיזור

שומשום

כוסברה טרייה קצוצה

הוראות הכנה

את פרוסות חזה העוף נחתוך לרצועות בגדלים שווים כמה שניתן.

נחמם מחבת פסים עם שמן זית, נניח במחבת את נתחי חזה העוף.

נוסיף למחבת שום כתוש, נהפוך את נתחי חזה העוף.

בקערה נפרדת נערבב יחדיו את כל מצרכי הרוטב.

כאשר נתחי חזה העוף צלויים משני הצדדים נשפוך עליהם את הרוטב ונערבב היטב לציפוי הנתחים מכל הצדדים.

נקפיץ עוד מספר דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים מעט, נוציא לקערת הגשה, נפזר שומשום וכוסברה ונגיש חם.

7 דירוגים וחוות דעת

איריס

אני צימחונית,אולם הכנתי לבני המשפחה היו פירגונים ענקיים. תודה רבה

איריס

יצא מעולה. תודה רבה

נגה

וואו יצא משגע! אוהבת את זה!!
כדאי לכם, טעים מאוד

Lolo

אוי יצא לי היסטרי

עדי

מעולה!
לטעמי רק להוריד מהכמות של הרוטב סויה לכף וחצי כי יצא קצת מלוח, מעבר לזה פצצה!

יאיר

חבל על הזמן יצא טעיםםם!

אורית

נראה טוב!
אם אני מחליפה את הקטשופ ברסק עגבניות, איך זה משפיע על טעם הרוטב של חזה העוף? ואם זה לא משנה, באיזה כמות לשים את הרסק?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן