
נתחי חזה עוף רכים במחבת פסים
על ידי המתכונים של אורה ארגוב מתכונים קלים, עיקריות
רעיון מעולה לארוחת צהריים מהירה וקלה להכנה - נתחי חזה עוף מתובלים ומטוגנים במחבת פסים. שילוב של צ'ילי, סויה ומגוון טעמים שהופך את המנה למוצלחת במיוחד.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
את פרוסות חזה העוף נחתוך לרצועות בגדלים שווים כמה שניתן.
נחמם מחבת פסים עם שמן זית, נניח במחבת את נתחי חזה העוף.
נוסיף למחבת שום כתוש, נהפוך את נתחי חזה העוף.
בקערה נפרדת נערבב יחדיו את כל מצרכי הרוטב.
כאשר נתחי חזה העוף צלויים משני הצדדים נשפוך עליהם את הרוטב ונערבב היטב לציפוי הנתחים מכל הצדדים.
נקפיץ עוד מספר דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים מעט, נוציא לקערת הגשה, נפזר שומשום וכוסברה ונגיש חם.
שיתוף >>
7 דירוגים וחוות דעת
איריס
31/10/2018
אני צימחונית,אולם הכנתי לבני המשפחה היו פירגונים ענקיים. תודה רבה
איריס
29/10/2018
יצא מעולה. תודה רבה
נגה
20/06/2018
וואו יצא משגע! אוהבת את זה!!
כדאי לכם, טעים מאוד
Lolo
30/04/2018
אוי יצא לי היסטרי
עדי
28/04/2018
מעולה!
לטעמי רק להוריד מהכמות של הרוטב סויה לכף וחצי כי יצא קצת מלוח, מעבר לזה פצצה!
יאיר
19/12/2017
חבל על הזמן יצא טעיםםם!
אורית
26/03/2017
נראה טוב!
אם אני מחליפה את הקטשופ ברסק עגבניות, איך זה משפיע על טעם הרוטב של חזה העוף? ואם זה לא משנה, באיזה כמות לשים את הרסק?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!