נתחי חזה עוף רכים במחבת פסים

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  ,

רעיון מעולה לארוחת צהריים מהירה וקלה להכנה - נתחי חזה עוף מתובלים ומטוגנים במחבת פסים. שילוב של צ'ילי, סויה ומגוון טעמים שהופך את המנה למוצלחת במיוחד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

לנתחי חזה העוף

5-6 פרוסות שניצל

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

לרוטב

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

כפית קטשופ

כף סוכר חום / ריבה

כף חומץ

1/2 כפית מלח גס

1/2 כפית פלפל שחור

3 כפות רוטב סויה

לפיזור

שומשום

כוסברה טרייה קצוצה

הוראות הכנה

את פרוסות חזה העוף נחתוך לרצועות בגדלים שווים כמה שניתן.

נחמם מחבת פסים עם שמן זית, נניח במחבת את נתחי חזה העוף.

נוסיף למחבת שום כתוש, נהפוך את נתחי חזה העוף.

בקערה נפרדת נערבב יחדיו את כל מצרכי הרוטב.

כאשר נתחי חזה העוף צלויים משני הצדדים נשפוך עליהם את הרוטב ונערבב היטב לציפוי הנתחים מכל הצדדים.

נקפיץ עוד מספר דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים מעט, נוציא לקערת הגשה, נפזר שומשום וכוסברה ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

7 דירוגים וחוות דעת

איריס

31/10/2018

אני צימחונית,אולם הכנתי לבני המשפחה היו פירגונים ענקיים. תודה רבה

איריס

29/10/2018

יצא מעולה. תודה רבה

נגה

20/06/2018

וואו יצא משגע! אוהבת את זה!!
כדאי לכם, טעים מאוד

Lolo

30/04/2018

אוי יצא לי היסטרי

עדי

28/04/2018

מעולה!
לטעמי רק להוריד מהכמות של הרוטב סויה לכף וחצי כי יצא קצת מלוח, מעבר לזה פצצה!

יאיר

19/12/2017

חבל על הזמן יצא טעיםםם!

אורית

26/03/2017

נראה טוב!
אם אני מחליפה את הקטשופ ברסק עגבניות, איך זה משפיע על טעם הרוטב של חזה העוף? ואם זה לא משנה, באיזה כמות לשים את הרסק?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00