
טורטיות מטוגנות במילוי חזה עוף ופטריות
על ידי אילנית בניזרי מנות ראשונות, מתכונים קלים, עיקריות
מתכון קל וטעים לטורטיות מצופות פירורי לחם במילוי חזה עוף, פטריות ובצל. ארוחת צהריים קלה ומוצלחת לילדים ולכל המשפחה.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
25 דקות
10 דקות
35 דקות
- 6-7 סועדים
הוראות הכנה
נתחיל בהכנת המלית
במחבת רחבה נטגן בצל עד שהוא הופך שקוף.
נוסיף לבצל תבלינים, נערבב היטב ונוסיף גם את חזה העוף ונטגן עד שחזה העוף מוכן.
נוסיף למחבת פטריות ופטרוזיליה, נערבב טוב טוב ונטגן כ-5 דקות.
נעביר את המלית למסננת עדינה לסינון הנוזלים ונצנן היטב.
נרכיב את הטורטיות
על קצה כל טורטייה נשים כ 2-3 כפות מהמלית (תלוי בגודל הטורטייה).
נקפל את 2 קצוות הטורטייה לכיוון המרכז ונגלגל כמו רולדה.
לקראת סיום הגלגול נבריש מעט מתערובת הקמח והמים ונסיים את גלגול הטורטייה.
בקערה נפרדת נערבב ביצה טרופה עם כף מים.
נטבול כל טורטייה מגולגלת בביצה הטרופה ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם.
נטגן על מחבת בשמן חצי עמוק דקה מכל צד.
שיתוף >>
5 דירוגים וחוות דעת
שושי
30/01/2018
הכנתי, יצא טעים מאוד!!! תודה על המתכון
מירי
01/05/2017
היי רציתי לשאול אם אפשר להכין רוטב פטריות ולשים מעל הטורטייה , כדי שלא יהיה יבש מידי או רוטב אחר
ליזי שמיר
24/04/2017
מתכון טעים ביותר!! מוצלח מאד.
רבקה
15/11/2016
יצא ממש טעים!!! ומרשים!!!
תודה רבה!!
Ilanit Ilouz
01/04/2016
יצא טעים מאוד הילדים חטפו . וביקשו עוד תוספת (:

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!