טורטיות מטוגנות במילוי חזה עוף ופטריות

על ידי אילנית בניזרי  , ,

מתכון קל וטעים לטורטיות מצופות פירורי לחם במילוי חזה עוף, פטריות ובצל. ארוחת צהריים קלה ומוצלחת לילדים ולכל המשפחה.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 25 דקות

    10 דקות

    35 דקות

  • 6-7 סועדים

מצרכים למתכון

לטורטיות

חבילת טורטיות

ביצה טרופה

כף מים

פירורי לחם

למלית

פרפר חזה עוף חתוך לקוביות

1 קופסת פטריות פרוסות בשימורים

1 בצל קצוץ

1/2 כפית כורכום

חופן פטרוזיליה קצוצה

מעט פלפל שחור גרוס

מלח לפי הטעם

לדבק

כפית קמח

4 כפות מים פושרים

הוראות הכנה

נתחיל בהכנת המלית

במחבת רחבה נטגן בצל עד שהוא הופך שקוף.

נוסיף לבצל תבלינים, נערבב היטב ונוסיף גם את חזה העוף ונטגן עד שחזה העוף מוכן.

נוסיף למחבת פטריות ופטרוזיליה, נערבב טוב טוב ונטגן כ-5 דקות.

נעביר את המלית למסננת עדינה לסינון הנוזלים ונצנן היטב.

נרכיב את הטורטיות

על קצה כל טורטייה נשים כ 2-3 כפות מהמלית (תלוי בגודל הטורטייה).

נקפל את 2 קצוות הטורטייה לכיוון המרכז ונגלגל כמו רולדה.

לקראת סיום הגלגול נבריש מעט מתערובת הקמח והמים ונסיים את גלגול הטורטייה.

בקערה נפרדת נערבב ביצה טרופה עם כף מים.

נטבול כל טורטייה מגולגלת בביצה הטרופה ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם.

נטגן על מחבת בשמן חצי עמוק דקה מכל צד.

שתפו את המתכון >>

5 דירוגים וחוות דעת

שושי

30/01/2018

הכנתי, יצא טעים מאוד!!! תודה על המתכון

מירי

01/05/2017

היי רציתי לשאול אם אפשר להכין רוטב פטריות ולשים מעל הטורטייה , כדי שלא יהיה יבש מידי או רוטב אחר

ליזי שמיר

24/04/2017

מתכון טעים ביותר!! מוצלח מאד.

רבקה

15/11/2016

יצא ממש טעים!!! ומרשים!!!
תודה רבה!!

Ilanit Ilouz

01/04/2016

יצא טעים מאוד הילדים חטפו . וביקשו עוד תוספת (:

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00