
תבשיל עוף עם תחתיות ארטישוק ופטריות
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו מתכונים ללא גלוטן, עוף, עיקריות
תבשיל מנצח של שוקיים וכרעיים עם פטריות ותחתיות ארטישוק, מנה ביתית מעולה שכל אחד יכול להכין. פשוטה, טעימה וקוצרת מחמאות. התבשיל מתאים גם לראש השנה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
-
20 דקות
1 שעה 25 דקות
1 שעה 45 דקות
- 5-6 סועדים
הוראות הכנה
בסיר רחב נטגן את הבצל הקצוץ עד שהוא הופך שקוף.
נוסיף לסיר גמבה קצוצה ונערבב היטב.
נקפיץ טוב טוב את הגמבה עם הבצל ונתבל לפי הטעם.
כעת נוסיף לסיר פטריות ונקפיץ לכדקה.
נסדר את חלקי העוף בסיר ומעליהם את תחתיות הארטישוק.
נוסיף לסיר 2 כוסות מים רותחים (ניתן לערבב עם ככפית אבקת מרק עוף לטעם)
נטלטל את הסיר בעדינות במטרה לערבב את התבשיל מבלי לשבור את תחתיות הארטישוק.
נביא לרתיחה וננמיך ללהבה נמוכה - בינונית, נבשל עם מכסה כשעה, עד לבישול העוף לגמרי.
ב-20 דקות האחרונות נסיר את המכסה, נוסיף כוסברה ונבשל עד שהנוזלים מתאדים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!