
אצבעות שוקולד ופקאן ללא אפייה
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון קינוחים
את אצבעות השוקולד הללו קל להכין וכיף לאכול! אצבעות וופלים עם נוטלה, פקאנים ושוקולד שילדים ומבוגרים אוהבים. ניתן להכין עם הילדים וליהנות מפעילות משותפת. ניתן להכין גם פרווה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
20 דקות
5 דקות
25 דקות
הוראות הכנה
בקערה גדולה משלבים את הוופלים עם נוטלה ופקאנים קלויים. התערובת צריכה להיות סמיכה אך לא יבשה, במידה ויש צורך ניתן להוסיף עוד נוטלה.
על תבנית תנור פורסים ניילון נצמד, מעל לניילון משטחים את תערובת השוקולד וופלים שלנו ומעליה עוד יריעת ניילון נצמד. מהדקים היטב ומרדדים עם מערוך למרובע גדול. מקפיאים למספר שעות עד להתייצבות.
על בן מארי או במיקרוגל ממיסים חפיסת שוקולד עם כף שמן, מערבבים היטב ושופכים על גבי תערובת הנוטלה והוופלים שהתייצבה.
חותכים לאצבעות ומסדרים בתבנית. מניחים במקרר להתייצבות.
לגרסת פרווה פשוט החליפו את הנוטלה בממרח שוקולד פרווה ובחרו בוופלים פרווה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!