פונדנט שוקולד עם הפתעות שוקולד לבן
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) קינוחים
הפונדנט הוא אותה עוגת שוקולד אהובה שממנה נשפך שוקולד נוזלי וחם. את הסופלה מגישים חם ונהנים מכל ביס. מתכון מעולה לפונדנט שוקולד חם עם הפתעות שוקולד לבן מתוקות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
15 דקות
10 דקות
25 דקות
- 8-9 יחידות
מצרכים למתכון
150 שוקולד מריר משובח
50 גר שוקולד חלב
150 גר' חמאה
2 כפות קמח
חצינכוס סוכר
2 כפות קורנפלור
כפית א. אפייה
4 ביצים
להפתעות
קוביות שוקולד לבן
שוקולד צ'יפס לבן
הוראות הכנה
במיקוגל ממיסים חמאה עם כל סוגי השוקולד.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, קורנפלור, ביצים, א. אפייה וסוכר.
מאחדים את 2 הקערות, טורפים היטב עד לבלילה חלקה וללא גושים
יוצקים את בלילת הסופלה לתבניות קאפקייס קטנות (כ 3/4 גובה התבנית).
מחדירים בכל סופלה קוביית שוקולד לבן או מפזרים שוקולד צ'יפס לבן.
מכניסים את הסופלה לתנור שחומם מראש 180 מעלות 7-9 דקות ולא יותר!!!! אחרת תקבלו עוגה רגילה ולא פונדנט.