FoodisGood

חיפוש

עוגת גרנולה ושוקולד בכלום עבודה

על ידי יוכבד אלקסלסי  ,

את העוגה הזאת כל אחד יכול להכין! 15 דקות עבודה במקסימום והרושם שהיא תותיר על האורחים... לאחר הכנת העוגה ניתן לחתוך לפרוסות ומתקבלים חטיפים מדליקים קראנצ'יים!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 15 דקות
  • 15 דקות

    2 שעות

    2 שעות 15 דקות

  • 2 אינגליש

מצרכים למתכון

לתחתית גרנולה

500 גרם גרנולה פירות (או אגוזים)

1/4 כוס סילאן

1/2 חבילת ממרח לוטוס

לציפוי שוקולד

2 מיכלי קצפת ריץ'

3 חפיסות שוקולד מריר

הוראות הכנה

הכנת התחתית

בקערה גדולה מערבבים לעיסה דביקה א הגרנולה עם הסילאן והלוטוס.

לאחר שנתקבלה עיסה דביקה משטחים את הגרנולה בתחתית 2 תבניות אינגליש קייק (אפשר גם עגולה בקוטר 28).

הכנת השוקולד

בסיר קטן על להבה נמוכה מחממים את הקצפת יחד עם השוקולד עד להמסה מלאה.

יוצקים את השוקולד על גבי הגרנולה שבתבנית ודופקים קלות על השיש.

מכניסים את העוגה ל-10 דקות הקפאה וזה הכל..

הדרכת קישוט עליון (לא חובה)

לקישוט עליון יש לשמור מעט עיסת גרנולה וממנה ליצור כדורים.

לסדר את הכדורים מעל לגנאש השוקולד.

להמיס 2 כפות ממרח לוטוס במוקרוגל ולסלף מעל לכל עם מזלג או בעזרת שקית אוכל.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן