
עוגת 3 שכבות שוקולד: פאדג', מוס וגנאש
על ידי כרמית מ. דהאן עוגות
מתכון לעוגת 3 שכבות שוקולד - שכבת פאדג', מוס שוקולד וגנאש. מתאימה מאוד ליום הולדת לילדים וגם למבגרים.
- זמן עבודה: 50 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
-
50 דקות
45 דקות
1 שעה 35 דקות
- תבנית עגולה קוטר 24
הוראות הכנה
הכנת שכבת הפאדג'
בקערת המיקסר נקציף ביצים (שלמות) יחד עם סוכר כ- 9 דקות הקצפה, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
בבן מארי (סיר קטן עם מעט מים חמים ומעליו קערה חסינת חום) נמיס את השוקולד עם החמאה, נערבב לתערובת אחידה.
נוסיף לתערובת השוקולד קרם קוקוס ושמנת מתוקה, נערבב היטב לקרם חלק וללא גושים.
כעת נשפוך את תערובת השוקולד לביצים המוקצפות ונאחד ע"י תנועות קיפול.
נשמן תבנית 24 וניצוק לתוכה את תערובת העוגה, נאפה בתנור חם על 160 מעלות כ-45 דקות.
הכנת מוס השוקולד
בקערת המיקסר נקציף את כל חומרי המוס לקרם יציב, ניצוק את המוס על גבי שכבת הפאדג' לאחר שהתקררה.
הכנת גנאש שוקולד
בבן מארי, או במיקרוגל, נמיס את השוקולד עם השמנת המתוקה עד לקבלת קרם חלק ומבריק, נניח לצינון של כ-5 דקות וניצוק את הגנאש על גבי שכבת המוס.
נכסה את העוגה ונכניס למקרר ללילה שלם.
נוציא ונשפוך על שכבת הגנאש המון M&M
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת

30/11/2015
היי שרה,
ניתן להמיר את קרם הקוקוס בקצפת צמחית, אותה הכמות.
Sara Ve Eran Rabi
28/11/2015
האם ניתן להמיר את נוזל קרם קוקס במשהו אחר?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!