חטיפי שוקולד ולוטוס מ-3 מצרכים

יסכה קלייןעל ידי יסכה קליין - הרבה מעבר לקונדיטוריה  , ,

כמה שהם קטנים - ככה הם טעימים! חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים / לוטוס שמכינים בקלות וללא אפייה כלל! נשמרים במקפיא מעל לחודש ימים ומעולים כקינוח לאירוח.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • כ-30 חטיפים

מצרכים למתכון

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים

1 כוס פירורי ביסקוויטים טחונים דק דק (פתי-בר)

הוראות הכנה

בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל נמיס את השוקולד המריר, בכל פעם 30 שניות, עד להמסה מלאה.

נסדר עטרות נייר על מגז ובכל עטרת נשים כפית גדושה מהשוקולד המומס.

נעביר את העטרות עם השוקולד למקפיא לכ-10 דקות.

בינתיים נערבב ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים עם ביסקוויטים טחונים.

נוציא את עטרות הנייר ונמלא בכפית מהממרח, נדפוק מעט לשיטוח הממרח מעל לשוקולד ונקפיא לעוד 10 דקות.

לסיום, נמלא את שארית העטרות בשוקולד המומס ונחזיר להקפאה עד להתייצבות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00