
חטיפי שוקולד ולוטוס מ-3 מצרכים
על ידי יסכה קליין - הרבה מעבר לקונדיטוריה מתכונים טבעוניים, מתכונים קלים, קינוחים
כמה שהם קטנים - ככה הם טעימים! חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים / לוטוס שמכינים בקלות וללא אפייה כלל! נשמרים במקפיא מעל לחודש ימים ומעולים כקינוח לאירוח.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
15 דקות
15 דקות
- כ-30 חטיפים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל נמיס את השוקולד המריר, בכל פעם 30 שניות, עד להמסה מלאה.
נסדר עטרות נייר על מגז ובכל עטרת נשים כפית גדושה מהשוקולד המומס.
נעביר את העטרות עם השוקולד למקפיא לכ-10 דקות.
בינתיים נערבב ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים עם ביסקוויטים טחונים.
נוציא את עטרות הנייר ונמלא בכפית מהממרח, נדפוק מעט לשיטוח הממרח מעל לשוקולד ונקפיא לעוד 10 דקות.
לסיום, נמלא את שארית העטרות בשוקולד המומס ונחזיר להקפאה עד להתייצבות.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











