
מוס שוקולד, נוגט ואגוזי לוז מפנק
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) קינוחים
קינוח אישי מפנק במיוחד, מרשים וטעים. שילוב של שוקולד, נוגט ואגוזי לוז הוא שילוב מנצח! מכון קל להכנה למוס שוקולד אלוהי.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
30 דקות
30 דקות
- 10 מוסים בכוסות
מצרכים למתכון
250 מ"ל שמנת מתוקה (חבילה קטנה)
כף מחית נוגט
2 כפות אבקת סוכר
4 כפות אבקת אגוזי לוז (אגוזי לוז טחונים הכי דק)
1/2 כוס חלב
הוראות הכנה
בקערה נערבב חלב, מחית ונגט ושוקולד.
נמיס הכל יחדיו במיקרוגל ונערבב, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
נוסיף לקערה אבקת אגוזים ונערבב היטב.
בקערה נםרדת נקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת רכה.
נקפל את הקצפת לתוך תעובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות ונמזוג לכוסות (כ-10 כוסות)
נעביר את הכוסות לקירור של שעתיים לפחות.
נוציא את המוסים מהמקרר ונגיש.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
Iren
נשמע טוב רק לא רשום כמה שוקולד :)