פנקוטה שוקולד – קינוח אישי כשר לפסח

על ידי Linda's Home Made  

מתכון לפנקוטה שוקולד - קינוח אישי, מתוק, עשיר וכשר לפסח שמתאים לחג המתקרב 🙂 פנקוטה שוקולד הוא קינוח ללא אפייה... יאם !!!

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 40 דקות

    10 דקות

    50 דקות

  • 4 מנות אישיות בנפח 180 מ

מצרכים למתכון

1 מיכל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

60 מ"ל חלב (רבע כוס)

25 גרם סוכר (כף גדושה)

30 מ"ל מים (2 כפות)

5 גרם ג'לטין (1/2 כף)

הוראות הכנה

דבר ראשון מתחילים עם הג'לטין, לשפוך את הג'לטין לקערה קטנה עם המים ולהניח בצד 10 דקות.

את שאר המצרכים להניח בסיר קטן ולבשל על להבה נמוכה, תוך עירבוב עד אשר השוקולד נמס לחלוטין, להוריד מהאש.

להוסיף את הג'לטין, לערבב עד שהג'לטין נמס.

לחלק לכלים אישיים ולהכניס למקרר ל 5-6 שעות עד שהפנקוטה התייצבה.

להכין קערה עם מים חמים שיגיעו עד לחצי הגובה של הכלים האישיים, לשחרר את דפנות הפנקוטה מהכלי בעדינות עם סכין ולטבול את הכלי במים החמים ל 10-15 שניות.

לשים מעל הכלי צלחת הגשה ולהפוך, לתת כמה טפיחות על הכלי ולשחרר בעדינות, לקשט ולהגיש.

הצעות הגשה - סירופ שוקולד, גנאש שוקולד, אגוזים/שקדים קצוצים, מחית פרי, קצפת ופירות חתוכים/שוקולד מגורר.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

לילך ראובני

11/03/2018

אני הולכת לנסות את הפנקוטה הכשרה נראה טובב

ע

20/03/2017

שלום,
אפשר להפוך את מתכון הפנקוטה לפרווה?
עם שמנת צמחית ומים או תחליף כלשהו במקום בחלב?
אם לא, יש המלצה למשהו דומה אבל פרווה?
תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00