FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת שוקולד ופודינג פשוטה וטעימה

על ידי מהמטבח של אורלי  

מתכון לעוגת שוקולד ופודינג מאוד קלה להכנה וללא קמח כלל. עוגה נהדרת לאירוח בחג פסח הקרוב או בכל הזגמנות אחרת. 2 שכבות של שוקולד ופודינג שמתאחדות לפרוסות עוגה חלומיות.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 20 דקות

    40 דקות

    1 שעה

  • תבנית עגולה 26

מצרכים למתכון

לעוגה:

200 גרם חמאה

300 גרם שוקולד מריר

6 ביצים בטמפ החדר

3/4 כוס סוכר

לקרם:

אינסטנט פודינג וניל

כוס חלב

מיכל שמנת מתוקה

הוראות הכנה

הכנת העוגה

ממיסים חמאה ושוקולד ביחד במיקרוגל.

בקערה נפרדת טורפים ביצים וסוכר.

מאחדים בין התערובות ע"י תנועות קיפול עדינות.

יוצקים את בלילת העוגה לתבנית 26 משומנת ומניחים במרכזה של תבנית חד פעמית עם מים רותחים (עד לגובה 3/4 מגובה תבנית העוגה).

אופים בתנור חם על 180 מעלות במשך 40 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה אבל עדיין רוטטת.

הכנת הקרם

להקציף היטב אינסטנט וניל עם חלב ושמנת מתוקה.

לשטח על העוגה שהתקררה ולהניח להתייצבות.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן