פצפוצי אורז עם שוקולד וחלבה ללא אפייה

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  , , , ,

פעילות נהדרת עם הילדים - חטיף פצפוצי אורז ושוקולד קל להכנה וטעים במיוחד, ללא אפייה. רעיון מוצלח לכיבוד ליום הולדת בגן או בבית הספר.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • כ-35 חטיפים

מצרכים למתכון

200 גרם מרגרינה

4 כפות דבש / סילאן / מייפל

200 גרם חלבה

כפית נס קפה (לא חובה)

100 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס סוכר

3 כפות קקאו

6 כוסות פצפוצי אורז

הוראות הכנה

לקערה גדולה נשפוך את פצפוצי האורז.

בסיר בינוני על הגז נמיס את כל המצרכים מלבד פצפוצי האורז על להבה נמוכה ותוך כדי ערבוב.

כאשר הבלילה שבסיר הופכת חלקה וללא גושים נשפוך אותה על פצפוצי האורז שבקערה ונערבב היטב.

נניח ככף מבלילת פצפוצי האורז והשוקולד בתוך עטרות נייר, נסדר על מגש ונעביר למקרר לצינון והתקשות.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

ריקי

12/02/2019

מתכון מעולה !!!!!!!!!!!
הוספתי רבע כוס מים כי אחרת לא התגבש
ובמקום מרגרינה שמתי כוס שמן

אלינור

10/08/2017

אפשר לשים חמאה במקום מרגרינה????

רחלי

06/07/2016

האם אפשר להמיר את המרגרינה בשמן וכמה? תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00