נקניק שוקולד וביסקוויטים בטעם של ילדות

על ידי מתוק לי  ,

בילדותי אני ואחיותיי היינו מתענגות על נקניק השוקולד, זה היה הדבר שהכי אהבנו לאכול. היום אני מכינה את אותו המתכון בדיוק מבלי לשנות דבר ותאמינו לי יש לזה טעם שמזכיר נשכחות. מתכון הכי קל והכי טעים לנקניק שוקולד בדיוק כמו של פעם, ללא אפייה כלל.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 25 דקות

    25 דקות

  • 2 נקניקים ארוכים

מצרכים למתכון

חבילת פתיבר (250 גרם)

כפית נס-קפה

2 כפות שוקולית

3 כפות אבקת קקאו

3/4 כוס סוכר

100 גרם חמאה רכה

1.5 כוסות חלב

הוראות הכנה

את הפתיבר מרסקים ביד כדי לקבל מרקם גס.

בקערה גדולה מערבבים את הפתיבר עם חמאה רכה, שוקולית, אבקת קקאו וסוכר.

בכוס מערבבים את החלב עם כפית נס קפה גדושה.

שופכים את החלב לתערובת ומערבבים היטב עד שהפתיבר מתפזרים באופן שווה בעיסת השוקולד. בשלב זה אם העיסה נראית רכה מידי יש להעביר להקפאה למשך 20 דקות.

במשטח עבודה פותחים שכבת ניילון נצמד. מניחים חצי מכמות נקניק השוקולד לרוחב הניילון ולוחצים עם הידיים לצורת נקניק.

מגלגלים את הניילון הנצמד וחוזרים על הפעולה עם חצי מכמות השוקולד הנותרת. בשלב זה ניתן לבחור לחלק את הכמות למספר גדול יותר של נקניקים קצרים.

מעבירים את נקניקי השוקולד העטופים שלנו להקפאה לפחות לשעתיים.

משאירים בהקפאה עד להגשה.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

מורן

10/08/2017

היי.. יש לי בעיה עם חמאה מרגרינה וחלב מה אפשר להחליף במקום

אהובה

27/04/2017

מעולה!! הכנתי עם שמנת פרווה. מוצלח ביותר

הגיון

13/07/2016

למה לא להמיס הכל בסיר . לקרר ולהוסיף את שברי הביסקוויטים . ?

ציפורה

20/05/2016

מקסים וקל מחזיר לילדות

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00