FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


נקניק שוקולד וביסקוויטים בטעם של ילדות

על ידי מתוק לי  ,

בילדותי אני ואחיותיי היינו מתענגות על נקניק השוקולד, זה היה הדבר שהכי אהבנו לאכול. היום אני מכינה את אותו המתכון בדיוק מבלי לשנות דבר ותאמינו לי יש לזה טעם שמזכיר נשכחות. מתכון הכי קל והכי טעים לנקניק שוקולד בדיוק כמו של פעם, ללא אפייה כלל.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 25 דקות

    25 דקות

  • 2 נקניקים ארוכים

מצרכים למתכון

חבילת פתיבר (250 גרם)

כפית נס-קפה

2 כפות שוקולית

3 כפות אבקת קקאו

3/4 כוס סוכר

100 גרם חמאה רכה

1.5 כוסות חלב

הוראות הכנה

את הפתיבר מרסקים ביד כדי לקבל מרקם גס.

בקערה גדולה מערבבים את הפתיבר עם חמאה רכה, שוקולית, אבקת קקאו וסוכר.

בכוס מערבבים את החלב עם כפית נס קפה גדושה.

שופכים את החלב לתערובת ומערבבים היטב עד שהפתיבר מתפזרים באופן שווה בעיסת השוקולד. בשלב זה אם העיסה נראית רכה מידי יש להעביר להקפאה למשך 20 דקות.

במשטח עבודה פותחים שכבת ניילון נצמד. מניחים חצי מכמות נקניק השוקולד לרוחב הניילון ולוחצים עם הידיים לצורת נקניק.

מגלגלים את הניילון הנצמד וחוזרים על הפעולה עם חצי מכמות השוקולד הנותרת. בשלב זה ניתן לבחור לחלק את הכמות למספר גדול יותר של נקניקים קצרים.

מעבירים את נקניקי השוקולד העטופים שלנו להקפאה לפחות לשעתיים.

משאירים בהקפאה עד להגשה.

אולי יעניין אותך...

4 דירוגים וחוות דעת

מורן

היי.. יש לי בעיה עם חמאה מרגרינה וחלב מה אפשר להחליף במקום

אהובה

מעולה!! הכנתי עם שמנת פרווה. מוצלח ביותר

הגיון

למה לא להמיס הכל בסיר . לקרר ולהוסיף את שברי הביסקוויטים . ?

ציפורה

מקסים וקל מחזיר לילדות

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.