שבלולי בצק עלים במילוי ממרח שוקולד

על ידי Linda's Home Made  ,

שבלולים מתוקים שמכינים מ-3 מצרכים בלבד. מהירים, טעימים והכי מתאימים לצד כוס קפה. ניתן להכין מבצק עלים שנשאר ממאפה אחר או מחבילה שלמה. 5 דקות עבודה ובלי ללכלך כלים!

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 5 דקות

    25 דקות

    30 דקות

  • 20-25 עוגיות

מצרכים למתכון

חבילת בצק עלים מופשר

ממרח שוקולד לבחירה (נוטלה, השחר, ממרח שוקולד פרווה וכו..)

סוכר

הוראות הכנה

על משטח עבודה נפתח את בצק העלים ונמרח שכבה דקה של ממרח שוקולד.

נגלגל לרולדה ארוכה, נפזר על משטח העבודה סוכר ונגלגל בו את הרולדה, כך שכל הרולדה מצופה היטב בסוכר.

נפרוס את הרולדה לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ניתן להיעזר בחוט דנטלי או בסכין חדה. במידה וקצת קשה לפרוס את הרולדה ניתן להכניסה למקפיא לכ-20 דקות.

נסדר את שבלולי השוקולד על נייר אפייה (עם מעט רווחים) ונאפה בחום של 180 מעלות במשך 25 דקות, או עד להשחמה.

נצנן את העוגיות בטמפרטורת החדר ונגיש לצד כוס קפה.

יש לאחסן את העוגיות כשהן צוננות לגמרי בצנצנת אטומה.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

נטע

15/11/2018

מאוד טעים ומהיר להכנה

Alex Demri

17/11/2016

אחלה טעים ממש

אורלי כהן

01/03/2016

מעולה.בול בשבילי. תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00