ממרח כבד קצוץ קל וטעים
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון ממרחים רטבים וריבות, מנות ראשונות, מתכונים ללא גלוטן
מתכון קל לממרח כבד עוף קצוץ שמשתלב נהדר עם ריבת בצל. ממרח מעולה על צנים וגם למילוי חצילים. מנה ראשונה קלה להכנה לחגים ולשבתות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
15 דקות
10 דקות
25 דקות
מצרכים למתכון
חבילת כבדי עוף
3 בצלים קצוצים
2 ביצים קשות
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
נסדר את הכבדים עם רשת ונצלה מעל לאש גלויה להכשרת הכבדים.
במחבת רחבה נטגן בצלים קצוצים עד להזהבה.
נוסיף למחבת את הכבדים הצלויים ונטגן כ-5 דקות עד שהכדים מוכנים.
נצנן את תערובת הכבדים והבצלים היטב.
במעבד מזון נטחן את הכבדים עם ביצים קשות.
נוסיף מלח ופלפל, נטעם ונתקן תיבול לפי הטעם.