מיני לחם ג’בטה ביתי – מתכון קל

על ידי ציפי ששון  

לחם הג'בטה הוא הלחם המושלם לכריכים מושקעים, הולך מעולה עם כריכי גבינות, חביתות, ירקות או בשר. אם אתם רוצים להשקיע בכריך שלכם, המתכון הבא בשבילכם!

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 25 דקות

    50 דקות

    1 שעה 15 דקות

מצרכים למתכון

1 קג' קמח

1 כף שמרים

2 כפות סוכר

1 כף מלח

2.5 כוסות מים

1/4 כוס שמן

הוראות הכנה

בקערת המיקסר נלוש היטב את כל חומרי הבצק, אנחנו צריכים לייצר בצק רך ודביק.

מן הבצק ניצור כדורים בינוניים ונעצב לצורות של כיכרות לחם קטנים.

בכל לחם נחרוץ 2 חריצים בעזרת סכין חדה.

נכסה במגבת לחה ונתפיח 20 דקות.

נאפה את הלחמים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור חם על 180 מעלות עד להשחמה.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

ערן

02/12/2017

שני- את לא צריכה להקפיא בשביל יום למחרת. את פשוט מניחה את הבצק בקערה במקרר (הוא ימשיך לתפוח), לפני שאת רוצה לאפות (חצי שעה בערך לפני) תוציאי אותו מהמקרר.

דסי

30/11/2017

מתכון מעולה! 3 דקות עבודה ויש לי ארבעה ככרות לחם טריות טעימות וריחניות.
הפך למתכון לחם יומיומי שלנו.

שני

04/07/2017

אם אני רוצה להקפיא את הבצק ולאפות יום למחרת איך אני יכולה לעשות אתזה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00