
מיני לחם ג'בטה ביתי – מתכון קל
על ידי ציפי ששון לחם ומאפים
לחם הג'בטה הוא הלחם המושלם לכריכים מושקעים, הולך מעולה עם כריכי גבינות, חביתות, ירקות או בשר. אם אתם רוצים להשקיע בכריך שלכם, המתכון הבא בשבילכם!
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
-
25 דקות
50 דקות
1 שעה 15 דקות
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
שני נוספת
01/06/2020
ממש מוצלח ומהיר הכנה
ערן
02/12/2017
שני- את לא צריכה להקפיא בשביל יום למחרת. את פשוט מניחה את הבצק בקערה במקרר (הוא ימשיך לתפוח), לפני שאת רוצה לאפות (חצי שעה בערך לפני) תוציאי אותו מהמקרר.
דסי
30/11/2017
מתכון מעולה! 3 דקות עבודה ויש לי ארבעה ככרות לחם טריות טעימות וריחניות.
הפך למתכון לחם יומיומי שלנו.
שני
04/07/2017
אם אני רוצה להקפיא את הבצק ולאפות יום למחרת איך אני יכולה לעשות אתזה?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!