לביבות אורז פריכות מ-3 מצרכים בלבד

על ידי Linda's Home Made  , ,

אם נשאר לכם אורז משבת או אם סתם בא לכם לביבות אורז פריכות וממכרות, עם מרכיבים שזמינים בכל בית, זה המתכון בשבילכם. רצוי מאוד לאכול חם כשהלביבות עוד פריכות.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 15-20 לביבות

מצרכים למתכון

2 כוסות אורז מוכן - רצוי אורז שישן לילה במקרר

2 כפות פירורי לחם זהובים

2 ביצים טרופות

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הלביבות לעיסה אחידה ודביקה.

בידיים רטובות ניצור כדורים קטנים (כמות של כף לכל כדור), חשוב להדק טוב טוב את הלביבות כדי שלא יתפרקו במהלך הטיגון.

נחמם שמן חצי עמוק במחבת, נניח את הכדורים ונשטח מעט בעזרת מזלג.

נטגן את הלביבות להזהבה מכל צד ונוציא לנייר סופג.

כמובן שאת הלביבות הבסיסיות ניתן לגוון עם תבלינים ותוספות שונות כמו: בצל מטוגן, פטריות קצוצות, עשבי תיבול, גרגרי תירס, גזר מגורר, גבינה מגוררת ועוד..

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

נעם מנשר

16/10/2018

שיפור קצר: לאותן כמויות מוסיפים 2 בצלים מטוגנים אחרי שסוחטים מהשמן. ופטרוזיליה (אפשר קצוצה). אני הוספתי בעקך כף קמח לייצב את התערובת.
אפשרי גם להוסיף אחרכך לחמין ^^

איריס

10/09/2017

אני הוספתי בצל ירוק וגבינת סולוגוני מעושנת מגורדת…. סוף הדרך, נחטף וחוסל!!!!!!!!!!!

גלית

27/02/2017

קציצות אורז מושלמות!
לא להאמין שמכינים אותן כמעט מכלום מצרכים.

אולגה

10/07/2016

יאמי של קציצות אורז, שמנמנות ופריכות כמו שאני אוהבת והכי חשוק שלא זורקים כלום! מכל מאכל אפשר להכין משהו חדש ומרגש כמו קציצות האורז הללו ועוד הרבה דברים אחרים.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00