עוגיות קוראסון מ-5 מצרכים

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , ,

5 מצרכים ובלי התפחה ויש לכם עוגיות קרואסון במילוי שוקולד / תמרים / חלבה/ חרובים או כל מילוי אחר שאוהבים. קל, מהיר וטעים. מתאים גם לטבעוניים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 16 עוגיות

מצרכים למתכון

4 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 כוס שמן

1 כוס מים רותחים

למילוי

ממרח שוקולד

ממרח חלבה

ממרח חרובים

ממרח תמרים

או כל ממרח אחר שאוהבים

הוראות הכנה

נלוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת כדור בצק גמיש.

נחלק את הבצק ל-4 חלקים.

נפתח כל חלק ונרדד לעיגול גדול ודק.

נמרח ממרח שוקולד / תמרים / חלבה / חרובים.

בעזרת חותכן פיצה נחתוך למשולשים כ-8 משולשים.

נגלגל כל משולש מבחוץ פנימה לקבלת צורת קוראסון.

נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-20 דקות.

נצנן, נפדר באבקת סוכר ונגיש.

נאחסן את העוגיות בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.

שתפו את המתכון >>

10 דירוגים וחוות דעת

יעל

24/07/2018

הכנתי עם כוסמין מלא, תמרים / שוקולד חלווה וקינמון ויוצא מעולה (אני אישית הוספתי שקית סוכר וניל לבצק). הופתעתי כמה בריא וקל זה ובכל זאת כ”כ טעים!

רבקה

16/03/2018

מתכון מעולה! מכינה כבר כמה פעמים, עם קמח מלא.
טעים טעים!

מלי

15/08/2016

בלי סוכר בכלל הבצק?

אנונימית

13/05/2016

אפשר להחליף את כוס מים הרותחים בחלב?

ויקטוריה

13/05/2016

האם ניתן לעשות גם עם קמח כוסמין??

foodisgood

05/03/2016

את הבצק ניתן לשמור במקרר כחצי שעה.
לא כדאי להקפיא.

אנונימית

28/02/2016

האם אפשר לשמור את הבצק במקרר או במקרר? ואם אפשר גם לשמור כמה עוגיות מוכנות במקפיא? וכמה זמן לשתי השאלות

מיטל

16/02/2016

עוגיות מעולות

foodisgood

04/02/2016

היי שירי,
במתכון מדובר על קמח רגיל.
ניתן להשתמש בקמח תופח ולהשמיט את אבקת האפייה.

שירי

04/02/2016

האם מדובר בקמח תופח או רגיל?
תודה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00