FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!


עוגיות קוראסון מ-5 מצרכים

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , ,

5 מצרכים ובלי התפחה ויש לכם עוגיות קרואסון במילוי שוקולד / תמרים / חלבה/ חרובים או כל מילוי אחר שאוהבים. קל, מהיר וטעים. מתאים גם לטבעוניים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 16 עוגיות

מצרכים למתכון

4 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 כוס שמן

1 כוס מים רותחים

למילוי

ממרח שוקולד

ממרח חלבה

ממרח חרובים

ממרח תמרים

או כל ממרח אחר שאוהבים

הוראות הכנה

נלוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת כדור בצק גמיש.

נחלק את הבצק ל-4 חלקים.

נפתח כל חלק ונרדד לעיגול גדול ודק.

נמרח ממרח שוקולד / תמרים / חלבה / חרובים.

בעזרת חותכן פיצה נחתוך למשולשים כ-8 משולשים.

נגלגל כל משולש מבחוץ פנימה לקבלת צורת קוראסון.

נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-20 דקות.

נצנן, נפדר באבקת סוכר ונגיש.

נאחסן את העוגיות בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.

10 דירוגים וחוות דעת

יעל

הכנתי עם כוסמין מלא, תמרים / שוקולד חלווה וקינמון ויוצא מעולה (אני אישית הוספתי שקית סוכר וניל לבצק). הופתעתי כמה בריא וקל זה ובכל זאת כ"כ טעים!

רבקה

מתכון מעולה! מכינה כבר כמה פעמים, עם קמח מלא.
טעים טעים!

מלי

בלי סוכר בכלל הבצק?

אנונימית

אפשר להחליף את כוס מים הרותחים בחלב?

ויקטוריה

האם ניתן לעשות גם עם קמח כוסמין??

את הבצק ניתן לשמור במקרר כחצי שעה.
לא כדאי להקפיא.

אנונימית

האם אפשר לשמור את הבצק במקרר או במקרר? ואם אפשר גם לשמור כמה עוגיות מוכנות במקפיא? וכמה זמן לשתי השאלות

מיטל

עוגיות מעולות

היי שירי,
במתכון מדובר על קמח רגיל.
ניתן להשתמש בקמח תופח ולהשמיט את אבקת האפייה.

שירי

האם מדובר בקמח תופח או רגיל?
תודה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.