
קובה סולת במילוי בשר במרק קישואים
על ידי המתכונים של אורה ארגוב בשר, עיקריות
כדורי קובה בשר מעולים בתוך מרק מהביל של קישואים, גזרים וסלרי. מנה חמימה וטעימה לכל יום בשבוע.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
-
30 דקות
50 דקות
1 שעה 20 דקות
- סיר גדול
מצרכים למתכון
לבצק סולת
למילוי בשר
למרק קישואים
הוראות הכנה
הכנת הקובות
את הבצק לשים היטב עד לקבלת בצק רך ונעים. מכסים ומניחים ל-10 דקות.
בינתיים מטגנים את הבצל, מוסיפים בשר ותבלינים ומערבבים היטב, מטגנים עד שהבשר מוכן ומעבירים למסננת לצינון.
כשהבשר התקרר יוצרים כדורים קטנים עם ידיים משומנות, כל כדור משטחים וממלאים בככפית וחצי ממילוי הבשר, סוגרים היטב.
הכנת המרק
בסיר גדול מטגנים בצל עד לשקיפות.
מוסיפים לסיר את שאר מצרכי המרק ומערבבים היטב.
כעת מוסיפים מים רותחים, כ-3/4 גובה הסיר.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עם מכסה למשך 20 דקות.
מוסיפים את הקובות לסיר (ניתן להוסיף כמה שרוצים ואת השאר להקפיא.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!