
קובה סולת במילוי בשר במרק קישואים
על ידי המתכונים של אורה ארגוב בשר, עיקריות
כדורי קובה בשר מעולים בתוך מרק מהביל של קישואים, גזרים וסלרי. מנה חמימה וטעימה לכל יום בשבוע.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
30 דקות
50 דקות
1 שעה 20 דקות
- סיר גדול
מצרכים למתכון
לבצק סולת
למילוי בשר
למרק קישואים
הוראות הכנה
הכנת הקובות
את הבצק לשים היטב עד לקבלת בצק רך ונעים. מכסים ומניחים ל-10 דקות.
בינתיים מטגנים את הבצל, מוסיפים בשר ותבלינים ומערבבים היטב, מטגנים עד שהבשר מוכן ומעבירים למסננת לצינון.
כשהבשר התקרר יוצרים כדורים קטנים עם ידיים משומנות, כל כדור משטחים וממלאים בככפית וחצי ממילוי הבשר, סוגרים היטב.
הכנת המרק
בסיר גדול מטגנים בצל עד לשקיפות.
מוסיפים לסיר את שאר מצרכי המרק ומערבבים היטב.
כעת מוסיפים מים רותחים, כ-3/4 גובה הסיר.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עם מכסה למשך 20 דקות.
מוסיפים את הקובות לסיר (ניתן להוסיף כמה שרוצים ואת השאר להקפיא.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











