
חיתוכיות תמרים וקינמון
על ידי המתכונים של לאה אלגזר מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, עוגיות
המתכון של לאה אלגזר לחיתוכיות תמרים וקינמון. עם בואו של החורף תמרים וקינמון הם מצרכים בריאים ומומלצים במיוחד לשמירה על חום הגוף. מתכון לריבועי תמרים וקינמון, עוגיות מושלמות לצד כוס תה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
20 דקות
20 דקות
40 דקות
- כ-35 עוגיות
הוראות הכנה
את כל מצרכי הבצק נלוש היטב לכדור בצק נוח לעבודה.
נחלק את הבצק לשני חלקים שווים, את החלק הראשון נשטח ונרדד לגודל תבנית תנור.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה משומן ועליו נניח חלק ראשון של בצק.
נטחן את התמרים במטחנת בשר עם ראש של עוגיות שטוחות ונוציא רצועות תמר ארוכות ושטוחות. מי שמשתמש בממרח תמרים יכול פשוט למרוח את הממרח בצורה אחידה על הבצק.
נפזר קינמון באופן שווה, לפי הטעם האישי.
נרדד גם את החלק השני של הבצק לריבוע כמעט בגודל התבנית, נפזר שומשום על משטח העבודה ושוב נרדד קלות להטמעת השומשום בבצק.
נניח את הבצק מעל למלית התמרים ונחתוך לגודל העוגיות הרצוי.
נאפה את החיתוכיות בתנור חם על 180 מעלות עד להזהבת הבצק, כ-20 דקות אפייה.
כמות העוגיות תלויה בגודל החיתוך.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
אסתר
02/03/2016
מתכון קליל וממש טעים!!

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!