מאפינס גבינה פשוטים

על ידי Mazal Gershon  

מתכון למאפינס גבינות פשוטים וטעימים שניתנים להכנה גם בפסח (ע"י המרת הקמח לקמח תופח כשר). המאפינס ניתנים לשדרוג ע"י הוספת חצי כוס תירס / ירק / פטריות / זיתים או כל תוספת אחרת.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

  • 15-20 מאפינס גבינות

מצרכים למתכון

3 ביצים

גביע גבינה לבנה 5%

גביע קוטג' 5%

גביע יוגורט טבעי

1/2 כוס גבינה בולגרית 5% מגורדת

כפית אבקת מרק בצל

כפית אבקת מרק פטריות

1/2 כוס קמח תופח

הוראות הכנה

בקערה גדולה נטרוף ביצים וגבינות רכות (קוטג', גבינה לבנה ויוגורט) לתערובת אחידה.

נוסיף את שאר מרכיבי המאפינס ונטרוף היטב לקבלת תערובת אחידה, את הקמח נוסיף בסוף ונערבב רק עד לאיחוד.

נשמן תבנית שקעים או תבניות מאפינס סיליקון.

בכל שקע נשים כך גדושה מתערובת המאפינס.

נאפה את מאפינס הגבינות בתנור חם על 190 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבה.

באהבה ממני מזל גרשון.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00