מתכון למוס אספרסו ושוקולד לבן

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

קינוח אישי חלומי שמתאים במיוחד לאירוח - מוס אספרסו ושוקולד לבן שאי אפשר להפסיק לאכול. עם אופן הכנה כל-כך קל וטעם כל-כך מיוחד, אין סיבה שלא תכינו את הקינוח המושלם הזה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 20 דקות

    10 דקות

    30 דקות

  • כ-10כוסות בינוניות

מצרכים למתכון

2.5 מיכלי שמנת מתוקה

375 גרם שוקולד לבן

180 מ"ל חלב חם

כפית וחצי אספרסו

150 גרם שוקולד מריר משובח מגורד

כף וחצי ליקר קפה

הוראות הכנה

בסיר מרתיחים כוס ורבע שמנת מתוקה יחד עם חלב.

מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את האספרסו וליקר הקפה.

מורידים מהאש ומוסיפים את שני השוקולדים, מערבבים עד להמסה מלאה.

מכניסים לקירור לפחות לארבע שעות.

מוציאים מקירור לאחר הזמן האמור לעי"ל ומקציפים יחד עם כוס ורבע השמנת שנותרה.

מעבירים לכוסות ומכניסים את המוס לקירור נוסף לפחות שעתיים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00