מתכון למוס אספרסו ושוקולד לבן
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) קינוחים
קינוח אישי חלומי שמתאים במיוחד לאירוח - מוס אספרסו ושוקולד לבן שאי אפשר להפסיק לאכול. עם אופן הכנה כל-כך קל וטעם כל-כך מיוחד, אין סיבה שלא תכינו את הקינוח המושלם הזה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- כ-10כוסות בינוניות
מצרכים למתכון
2.5 מיכלי שמנת מתוקה
375 גרם שוקולד לבן
180 מ"ל חלב חם
כפית וחצי אספרסו
150 גרם שוקולד מריר משובח מגורד
כף וחצי ליקר קפה
הוראות הכנה
בסיר מרתיחים כוס ורבע שמנת מתוקה יחד עם חלב.
מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את האספרסו וליקר הקפה.
מורידים מהאש ומוסיפים את שני השוקולדים, מערבבים עד להמסה מלאה.
מכניסים לקירור לפחות לארבע שעות.
מוציאים מקירור לאחר הזמן האמור לעי"ל ומקציפים יחד עם כוס ורבע השמנת שנותרה.
מעבירים לכוסות ומכניסים את המוס לקירור נוסף לפחות שעתיים.