כדורי מרלוזה מטוגנים
על ידי המטבח של שרית קציצות
קציצות דגים או כדורי דגי מרלוזה טעימים שכיף לנשנש. מתכון שמתאים לילדים וגם למבוגרים, לבופה או לארוחת צהריים. כדאי להגיש עם קיסמים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- 35 כדורונים
מצרכים למתכון
1 קילו דג מרלוזה טחון
1 בצל קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
2 כפות קמח מצה או רגיל
כפית מלח
מעל פלפל לבן, כמון
כף גדושה פירורי לחם
שמן לטיגון
הוראות הכנה
נסחט את הדגים הטחונים מנוזלים כמה שניתן.
נעביר את הדגים הטחונים לקערה ונערבב היטב עם שאר מצרכי הקציצות.
נכסה את בקערה ונקרר במשך חצי שעה.
נחמם שמן עמוק במחבת וניצור כדורים קטנים מעיסת הקציצות.
נטגן את הכדורים עד להשחמה טובה ונוציא לנייר סופג.
נגיש עם קיסמים לנשנוש.
2 דירוגים וחוות דעת
אליה
יש תחליף לביצים?
איריס
אפשר להכין יום לפני?