
מתכון להכנת פריקה / פריקי (חיטה ירוקה מעושנת)
על ידי טלי אלעזר מתכונים בריאים, תוספות
הפריקה או הפריקי היא בעצם חיטה ירוקה מעושנת, הבישול קל והתוצאה בריאה וטעימה. את הפריקה מומלץ להגיש לצד טחינה וסלט, כתוספת לבשר.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
10 דקות
40 דקות
50 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
תחילה נשרה את הפריקה בקערת מים לכשעה - שעתיים. לאחר ההשריה נסנן את המים.
נתחיל בטיגון הבצל בשמן זית יחד עם מלח ופלפל.
אחרי שהבצל מזהיב נוסיף למחבת את הפריקה, נערבב ונטגן יחדיו מספר דקות לספיגת טעמים.
נעביר את תכולת המחבת לסיר ונוסיף כוס מים רותחים, נבשל על האש הכי נמוכה עד שהפריקה רכה והנוזלים התאדו.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











