

קציצות פריקסה מטוגנות
על ידי מהמטבח של עינת באהבה מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קציצות
כל מה שטוב בפריקסה - בקציצה אחת! מתכון קליל לקציצות פריקסה טעימות, בפעם הבאה שאתם מכינים לחמניות פריקסה - הגישו אותן עם הקציצות הללו ולא תתחרטו.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
15 דקות
15 דקות
30 דקות
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה נבשל במים חמים עד לריכוך, נקלוף ונמעך לפירה.
את הטונה והתירס נסנן מנוזלים לגמרי.
לקערת תפוחי האדמה נוסיף טונה, תירס ושאר מצרכי הקציצות.
ניצור קציצות ונצפה בפירורי לחם משני הצדדים.
נחמם 1/2 כוס שמן במחבת ונטגן את הקציצות עד להשחמה מכל צד.
נוציא למגבת נייר לספיגת השמן ונגיש לצד לחמניות פריקסה חמות, ממרח פלפלצ'ומה, לימון כבוש ועוד..
אולי יעניין אותך...
1 דירוגים וחוות דעת
דורית
קיציצות פריקסה טעימות בטירוף רק צריך להוסיף עוד חלמון של ביצה והפריקסה מדהים