FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


קציצות פריקסה מטוגנות

על ידי מהמטבח של עינת באהבה  , ,

כל מה שטוב בפריקסה - בקציצה אחת! מתכון קליל לקציצות פריקסה טעימות, בפעם הבאה שאתם מכינים לחמניות פריקסה - הגישו אותן עם הקציצות הללו ולא תתחרטו.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

קופסת תירס קטנה

4 תפוחי אדמה

3 שימורי טונה

כפית גרידת לימון

ביצה 1

3-4 כפות פירורי לחם

כפית פלפל שחור

מלח לפי הטעם

חצי כפית מרק עוף פרווה

לציפוי

פירורי לחם

שומשום

שמן לטיגון

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נבשל במים חמים עד לריכוך, נקלוף ונמעך לפירה.

את הטונה והתירס נסנן מנוזלים לגמרי.

לקערת תפוחי האדמה נוסיף טונה, תירס ושאר מצרכי הקציצות.

נערבב היטב לעיסה אחידה.

ניצור קציצות ונצפה בפירורי לחם משני הצדדים.

נחמם 1/2 כוס שמן במחבת ונטגן את הקציצות עד להשחמה מכל צד.

נוציא למגבת נייר לספיגת השמן ונגיש לצד לחמניות פריקסה חמות, ממרח פלפלצ'ומה, לימון כבוש ועוד..

אולי יעניין אותך...

1 דירוגים וחוות דעת

דורית

קיציצות פריקסה טעימות בטירוף רק צריך להוסיף עוד חלמון של ביצה והפריקסה מדהים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.