פטריות מוקפצות בטריאקי ויין אדום

על ידי שני שרבטוב  , ,

מנה ראשונה קלה ומרשימה שמכינים במינימום מאמץ. פטריות שמפיניון טריות מוקפצות ברוטב של טריאקי ויין אדום. מתאים לארוחה חלבית / בשרית / צמחונית.

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 5 דקות

    15 דקות

    20 דקות

  • סלסלת פטריות

מצרכים למתכון

סלסלת פטריות שמפיניון טריות

2 כפות שמן זית

4 כפות רוטב טריאקי

5 שיני שום

חצי בקבוק יין אדום

להגשה

בצל ירוק

שומשום

הוראות הכנה

במחבת ווק נקפיץ את הפטריות עם שמן הזית כדקה.

נוסיף טריאקי, שום ויין ונקפיץ היטב לערבוב מוחלט.

נמשיך להקפיץ עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם והפטריות מכוסות כולן ברוטב.

נוציא את הפטריות לקערית הגשה, נפזר בצל ירוק ושומשום ונגיש.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00