
מציות גאלט מלוחות מהמטבח האלג'יראי
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, עוגיות
עוגיות הגלאט האלג'יראיות מוכרות גם כמציות מלוחות וטעימות במיוחד שמכינים בקלות לאורחים שבדרך. הגלאט לא מצריכות התפחה, הן מהירות וקלות להכנה. נשנוש מעולה לכל שעה, מתאים גם לטבעוניים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- כ-50 מציות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:










1 דירוגים וחוות דעת
טוני
אפיתי ויצא טעים מאד, למרות שלדאבוני, עובי המציות לא הגיעה לדקיקות שמופיעה בתמונה באתר. האם כדאי להעביר את הבצק במכונה כדי שיהיה דק?