
מרק קציצות גונדי פרסי
על ידי אהובה והבה קציצות
מתכון מנצח לקציצות גונדי מהמטבח הפרסי, קציצות גונדי במרק עמוס בירקות. מנה מעולה שמומלץ להגיש לצד אורז לבן וליהנות מכל ביס.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
-
30 דקות
1 שעה
1 שעה 30 דקות
- 4-6 סועדים
הוראות הכנה
הכנת הקציצות
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
נכסה את הקערה ונניח במקרר לכ- 20 דקות.
נוציא מהמקרר ונכדרר לקציצות בינוניות.
נעביר שוב למקרר עד להכנת המרק.
הכנת המרק
בסיר עמוד נטגן בצל קצוץ עד שהוא הופך שקוף.
נכסה במים רותחים עד כ- 3/4 גובה הסיר ונביא לרתיחה.
נבשל כ-20 דקות ונוסיף למרק את קציצות הגונדי המוכנות.
נבשל עוד כרבע שעה, עד שקציצות הגונדי מוכנות.
לסיום נוסיך למרק פטרוזיליה, כוסברה, שמיר או כל ירק אהוב.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
אורה
08/02/2018
גונדי נפלא והכי מסורתי שיש תודה תודה תודה!
פרנסיס
28/11/2017
אני רוצה להגיד שהמתכון מעולה, אני מתה על גונדי!

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!