
מרק קציצות גונדי פרסי
על ידי אהובה והבה קציצות
מתכון מנצח לקציצות גונדי מהמטבח הפרסי, קציצות גונדי במרק עמוס בירקות. מנה מעולה שמומלץ להגיש לצד אורז לבן וליהנות מכל ביס.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
30 דקות
1 שעה
1 שעה 30 דקות
- 4-6 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
הכנת הקציצות
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
נכסה את הקערה ונניח במקרר לכ- 20 דקות.
נוציא מהמקרר ונכדרר לקציצות בינוניות.
נעביר שוב למקרר עד להכנת המרק.
הכנת המרק
בסיר עמוד נטגן בצל קצוץ עד שהוא הופך שקוף.
נכסה במים רותחים עד כ- 3/4 גובה הסיר ונביא לרתיחה.
נבשל כ-20 דקות ונוסיף למרק את קציצות הגונדי המוכנות.
נבשל עוד כרבע שעה, עד שקציצות הגונדי מוכנות.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
אורה
גונדי נפלא והכי מסורתי שיש תודה תודה תודה!
פרנסיס
אני רוצה להגיד שהמתכון מעולה, אני מתה על גונדי!