
שעועית ירוקה עם פיצוחים ברוטב מתקתק
על ידי אילנית בניזרי מתכונים קלים, תוספות
תוספת מהירה, קלה וטעימה לכל ארוחה - שעועית מוקפצת עם בוטניפ, קשיו וחמוציות ברוטב מתקתק עם טעמים מהמטבח האסיאתי. מתאים לחגי תשרי.
- זמן עבודה: 5 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
5 דקות
20 דקות
25 דקות
- 2-3 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
נתחיל בהרתחת השעועית בסיר עם מים רותחים כ-10 דקות, נסנן מנוזלים ונעביר לקערת מי קרח למשך 5 דקות, נסנן שוב ונניח בצד.
במחבת גדולה (עדיף ווק) נטגן שום בשמן זית כ-2 דקות טיגון.
נוסיף למחבת בוטנים, קשיו וחמוציות ונקפיץ יחדיו מספר דקות.
נוסיף למחבת סילאן, רוטב צ'ילי ותבלינים לפי הטעם ונקפיץ מעט.
לסיום נוסיף למחבת את השעועית הירוקה, נקפיץ היטב לכיסוי השעועית ברוטב ונבשל כ-10 דקות.
נעטר בשומשום בנדיבות, הקפצה אחרונה וזה מוכן.
לכמות גדולה יותר פשוט הכפילו כמויות המתכון
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











