
שעועית ירוקה עם פיצוחים ברוטב מתקתק
על ידי אילנית בניזרי מתכונים קלים, תוספות
תוספת מהירה, קלה וטעימה לכל ארוחה - שעועית מוקפצת עם בוטניפ, קשיו וחמוציות ברוטב מתקתק עם טעמים מהמטבח האסיאתי. מתאים לחגי תשרי.
- זמן עבודה: 5 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
5 דקות
20 דקות
25 דקות
- 2-3 סועדים
הוראות הכנה
נתחיל בהרתחת השעועית בסיר עם מים רותחים כ-10 דקות, נסנן מנוזלים ונעביר לקערת מי קרח למשך 5 דקות, נסנן שוב ונניח בצד.
במחבת גדולה (עדיף ווק) נטגן שום בשמן זית כ-2 דקות טיגון.
נוסיף למחבת בוטנים, קשיו וחמוציות ונקפיץ יחדיו מספר דקות.
נוסיף למחבת סילאן, רוטב צ'ילי ותבלינים לפי הטעם ונקפיץ מעט.
לסיום נוסיף למחבת את השעועית הירוקה, נקפיץ היטב לכיסוי השעועית ברוטב ונבשל כ-10 דקות.
נעטר בשומשום בנדיבות, הקפצה אחרונה וזה מוכן.
לכמות גדולה יותר פשוט הכפילו כמויות המתכון
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!