
לביבות ירק ובצל ירוק מטוגנות
על ידי ציפי ששון מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קציצות
מתכון ללביבות בצל ירוק וירק מושלמות לארוחת ערב. לביבות פיקנטיות וטעימות במיוחד שכדאי להגיש לצד שמנת חמוצה או לבן.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- 15-20 לביבות
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה והבצל נקלוף, נשטוף ונגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.
נעביר למסננת עדינה ונסנן היטב מכל הנוזלים.
נקצוץ את הירק והבצל הירוק, נוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ונטרוף היטב.
נחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ניצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ונשטח מעט.
נטגן כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.
נוציא את הלביבות לנייר סופג ונגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!