לביבות ירק ובצל ירוק מטוגנות

על ידי ציפי ששון  , ,

מתכון ללביבות בצל ירוק וירק מושלמות לארוחת ערב. לביבות פיקנטיות וטעימות במיוחד שכדאי להגיש לצד שמנת חמוצה או לבן.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • 15-20 לביבות

מצרכים למתכון

5 תפוחי אדמה

1 בצל

2 ביצים

2 כפות פירורי לחם

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

חופן כוסברה קצוצה

חופן פטרוזיליה קצוצה

מעט תבלין צ'ילי חריף (לפי הטעם)

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה והבצל נקלוף, נשטוף ונגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.

נעביר למסננת עדינה ונסנן היטב מכל הנוזלים.

נקצוץ את הירק והבצל הירוק, נוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ונטרוף היטב.

תתקבל עיסה נוזלית, זה בסדר.

נחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ניצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ונשטח מעט.

נטגן כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.

נוציא את הלביבות לנייר סופג ונגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00