פאי חלבה ואגוזים בקלות

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  , ,

קינוח מושלם לכל מטרה שמכינים בקלות. פאי חלבה ואגוזים עם סירופ מייפל, פאי ריחני, מיוחד וטעים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 30 דקות

    30 דקות

    1 שעה

  • תבנית פאי 26

מצרכים למתכון

לבצק

100 גרם חמאה

1 ביצה

1 כף סוכר

1 ורבע כוסות קמח

גרידה מלימון 1 (לא חובה)

1 שקית סוכר וניל

למילוי

150 גרם אגוזים

150 גרם חלבה מפוררת

100 גרם שקדים מולבנים קצוצים גס

סירופ מייפל

הוראות הכנה

תחילה נכין את הבצק: נלוש היטב את כל מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק נוח. נכסה את הבצק ונניח למנוחה של 20 דקות.

לאחר מנוחה נרדד את הבצק לגודל תבנית פאי 26, נשטח על התבנית ונהדק בצדדים.

בעזרת מזלג נחורר את הבצק שעל התבנית.

נפזר אגוזים וחלבה ונאפה את הפאי בתנור חם על 170 מעלות כ- 20 דקות.

נוציא את הפאי מהתנור, נפזר שקדים פרוסים ונזליף סירופ מייפל בצורת שתי וערב.

נחזיר לתנור החם לעוד 10 דקות אפייה, יש לשים לב ובמידה והשקדים משחימים לפני הזמן להוציא את הפאי מהתנור.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00