
פאי חלבה ואגוזים בקלות
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון מתכונים צמחוניים, עוגות, קינוחים
קינוח מושלם לכל מטרה שמכינים בקלות. פאי חלבה ואגוזים עם סירופ מייפל, פאי ריחני, מיוחד וטעים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
30 דקות
30 דקות
1 שעה
- תבנית פאי 26
הוראות הכנה
תחילה נכין את הבצק: נלוש היטב את כל מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק נוח. נכסה את הבצק ונניח למנוחה של 20 דקות.
לאחר מנוחה נרדד את הבצק לגודל תבנית פאי 26, נשטח על התבנית ונהדק בצדדים.
בעזרת מזלג נחורר את הבצק שעל התבנית.
נפזר אגוזים וחלבה ונאפה את הפאי בתנור חם על 170 מעלות כ- 20 דקות.
נוציא את הפאי מהתנור, נפזר שקדים פרוסים ונזליף סירופ מייפל בצורת שתי וערב.
נחזיר לתנור החם לעוד 10 דקות אפייה, יש לשים לב ובמידה והשקדים משחימים לפני הזמן להוציא את הפאי מהתנור.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!