לביבות ירק וכרובית מטוגנות (צמחוני)

על ידי אסנת לנקרי  , , ,

מתכון מעולה ללביבות ירק עם כרובית וסולת, לביבות קלות להכנה וטעימות במיוחד לארוחת צהריים לצמחוניים ולא רק.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • 12-15 קציצות

מצרכים למתכון

1 בצל

צרור פטרוזיליה

צרור וכסברה

1/4 כרובית (רק הפרחים)

3 ביצים / 5 כפות טחינה גולמית מלאה לקציצות טבעוניות

1/2 כוס פירורי לחם

3 כפות סולת

תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, כמון בנדיבות, פפריקה אדומה, מעט קינמון

שמן לטיגון חצי עמוק

הוראות הכנה

בקערת המג'ימיקס (או בכל מטחנה אחרת) נטחן ירק וכרובית.

נעביר לקערה ונוסיף פירורי לחם, סולת ותבלינים ונערבב היטב.

נוסיף את הביצים ונערבב עד לתערובת אחידה.

נחמם שמן חצי עמוק במחבת, ניצור קציצות מהעיסה ונטגן משני הצדדים עד להשחמה יפה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00