FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

קציצות ירק וחזה עוף מטוגנות

על ידי Linda's Home Made  ,

מתכון לקציצות ירק וחזה עוף קלות קלות והכי טעימות שיש, ניתן לאכול כשהן חמות וגם קרות, מתאימות בתוך סנדוויץ' וגם ליד תוספת טעימה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 10 דקות

    50 דקות

    1 שעה

  • כ-20 קציצות

מצרכים למתכון

2-3 תפו"א בינוניים קלופים

1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

בצל גדול מגורד וסחוט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1/2 כפית כמון

3 ביצים

הוראות הכנה

בסיר עם מים רותחים נבשל את תפוחי האדמה חצי בישול, כ- 12 דקות.

נצנן היטב ונגרד בפומפייה, בחורים הגדולים.

נעביר את תפוחי האדמה לקערה גדולה ונערבב יחד עם שאר המצרכים לתערובת אחידה.

נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק, בעזרת כף נעביר מתערובת הקציצות למחבת ונטגן את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה יפה.

לקציצות צמחוניות ניתן לוותר על חזה העוף ולהוסיף 3 כפות קמח.

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

14 דירוגים וחוות דעת

אירית

מדוע 3 ביצים זה לא טעות?

שרי

אפשר בקציצות להחליף את החזה עוף בבשר הודו טחון? (עסיסי יותר)

היי נטלי
ניתן להקפיא את הקציצות לפני טיגון או אפייה. בקופסה סגורה במקפיא, עם נייר אפייה להפרדה.

נטלי

האם. אפשר להקפיא?

היי הדס,
בהחלט ניתן לאפות את הקציצות בתנור.
סדרי על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ורססי ספריי שמן גם מלמעלה.
אל תשכחי להפוך את הקציצות לאחר חצי מזמן האפייה.

הדס

אפשר בתנור??

אוחיון אסתר

להוסיף ראס דלחנות טבלין של קציצות

דניאלה

אני הוספתי תירס ..הנכדים שלי מאוד אהבו

אריה אורן

עשיתי יצא טעים מאוד לאלה שזה נוזלי מידיי יש להוסיף פרורי לחם ואז חבל על הזמן יוצא טעים מומלץ להוסיף פפריקה אדומה חריפה שיצא יותר ספייסי ב ת א ב ו ן

סימה

אפשר בתנור?

Yehudit Tsadok

אני שמה בקציצות קמח מצה במקום קמח רגיל זה עושה את הקציצה יותר קריספית ,,,בכלל בכל אני משתמשת רק בקמח מצה גם בשניצלים מערבבת עם הרבה שומשום .

רוני ר

במקום תפוח אדמה ניתן להכניס חציל או קישואים והמירקם אפילו יותר טוב

לל

מה אפשר במקום תפוחי אדמה

רחל

אני מוסיפה גם פטרוזיליה קצוצה וגזר מגורר

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.