קציצות ירק וחזה עוף מטוגנות

על ידי Linda's Home Made  ,

מתכון לקציצות ירק וחזה עוף קלות קלות והכי טעימות שיש, ניתן לאכול כשהן חמות וגם קרות, מתאימות בתוך סנדוויץ' וגם ליד תוספת טעימה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 10 דקות

    50 דקות

    1 שעה

  • כ-20 קציצות

מצרכים למתכון

2-3 תפו"א בינוניים קלופים

1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

בצל גדול מגורד וסחוט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1/2 כפית כמון

3 ביצים

הוראות הכנה

בסיר עם מים רותחים נבשל את תפוחי האדמה חצי בישול, כ- 12 דקות.

נצנן היטב ונגרד בפומפייה, בחורים הגדולים.

נעביר את תפוחי האדמה לקערה גדולה ונערבב יחד עם שאר המצרכים לתערובת אחידה.

נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק, בעזרת כף נעביר מתערובת הקציצות למחבת ונטגן את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה יפה.

לקציצות צמחוניות ניתן לוותר על חזה העוף ולהוסיף 3 כפות קמח.

שתפו את המתכון >>

14 דירוגים וחוות דעת

אירית

21/05/2017

מדוע 3 ביצים זה לא טעות?

שרי

05/03/2017

אפשר בקציצות להחליף את החזה עוף בבשר הודו טחון? (עסיסי יותר)

foodisgood

23/01/2017

היי נטלי
ניתן להקפיא את הקציצות לפני טיגון או אפייה. בקופסה סגורה במקפיא, עם נייר אפייה להפרדה.

נטלי

21/01/2017

האם. אפשר להקפיא?

foodisgood

04/07/2016

היי הדס,
בהחלט ניתן לאפות את הקציצות בתנור.
סדרי על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ורססי ספריי שמן גם מלמעלה.
אל תשכחי להפוך את הקציצות לאחר חצי מזמן האפייה.

הדס

03/07/2016

אפשר בתנור??

אוחיון אסתר

29/03/2016

להוסיף ראס דלחנות טבלין של קציצות

דניאלה

13/01/2016

אני הוספתי תירס ..הנכדים שלי מאוד אהבו

אריה אורן

03/12/2015

עשיתי יצא טעים מאוד לאלה שזה נוזלי מידיי יש להוסיף פרורי לחם ואז חבל על הזמן יוצא טעים מומלץ להוסיף פפריקה אדומה חריפה שיצא יותר ספייסי ב ת א ב ו ן

סימה

30/11/2015

אפשר בתנור?

Yehudit Tsadok

25/11/2015

אני שמה בקציצות קמח מצה במקום קמח רגיל זה עושה את הקציצה יותר קריספית ,,,בכלל בכל אני משתמשת רק בקמח מצה גם בשניצלים מערבבת עם הרבה שומשום .

רוני ר

24/11/2015

במקום תפוח אדמה ניתן להכניס חציל או קישואים והמירקם אפילו יותר טוב

לל

16/11/2015

מה אפשר במקום תפוחי אדמה

רחל

22/10/2015

אני מוסיפה גם פטרוזיליה קצוצה וגזר מגורר

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00