FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

עוגיות ביסקוטי מקמח כוסמין

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  ,

מתכון לעוגיות ביסקוטי נהדרות ובריאות מקמח כוסמין שמשלבות שקדים, אגוזי לוז וכל טוב. האפייה מעולם לא נראתה כל-כך בריאה.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 40 דקות

    35 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 70 עוגיות

מצרכים למתכון

2.5 כוסות קמח כוסמין מנופה

1 כוס קמח לבן מנופה

שקית אבקת אפיה

½ כפית אבקת סודה לשתיה

½ כפית מלח

4 ביצים גדולות

1.5 כוסות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

3 כפות ברנדי/אמרטו (ליקר שקדים)

2 כוסות שקדים קלופים לא קלויים (גפרורים/פלחים)

1.5 כוסות אגוזי לוז לא קלויים עם הקליפה

זסט מלימון אחד

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות

בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה ומלח.

במיקסר טורפים ביצים, סוכר, זסט לימון , סוכר וניל וברנדי.

מוסיפים את היבשים עד שנוצר בצק אחיד ודביק מאוד.

מוסיפים את האגוזים ומערבבים מעט.

בידיים רטובות יוצרים 3 "נקניקים" ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.

אופים 35-40 דקות, עד שהכיכר זהובה ומעט רכה למגע , מצננים לחלוטין.

ביום למחרת חותכים בעזרת סכין לחם גדולה ומסדרים על נייר אפיה.

אופים ב-140 מעלות למשך 25 דקות.

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

2 דירוגים וחוות דעת

גם אני מעוניינת לדעת למה להוסיף קמח לבן? אי אפשר להוסיף עוד קמח כוסמין?

הטיפים והמידע מעניינים מאד. המרשם נראה נהדר, רק הייתי רוצה להחליף את הקמח הלבן.

לאה

אפשר בלי קמח לבן? רק כוסמין?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.