
עוגיות ביסקוטי מקמח כוסמין
על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה מתכונים בריאים, עוגיות
מתכון לעוגיות ביסקוטי נהדרות ובריאות מקמח כוסמין שמשלבות שקדים, אגוזי לוז וכל טוב. האפייה מעולם לא נראתה כל-כך בריאה.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
-
40 דקות
35 דקות
1 שעה 15 דקות
- 70 עוגיות
הוראות הכנה
בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה ומלח.
במיקסר טורפים ביצים, סוכר, זסט לימון , סוכר וניל וברנדי.
מוסיפים את היבשים עד שנוצר בצק אחיד ודביק מאוד.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים מעט.
בידיים רטובות יוצרים 3 "נקניקים" ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.
אופים 35-40 דקות, עד שהכיכר זהובה ומעט רכה למגע , מצננים לחלוטין.
ביום למחרת חותכים בעזרת סכין לחם גדולה ומסדרים על נייר אפיה.
אופים ב-140 מעלות למשך 25 דקות.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
גם אני מעוניינת לדעת למה להוסיף קמח לבן? אי אפשר להוסיף עוד קמח כוסמין?
14/07/2017
הטיפים והמידע מעניינים מאד. המרשם נראה נהדר, רק הייתי רוצה להחליף את הקמח הלבן.
לאה
10/05/2016
אפשר בלי קמח לבן? רק כוסמין?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!