עוגיות ביסקוטי מקמח כוסמין

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  ,

מתכון לעוגיות ביסקוטי נהדרות ובריאות מקמח כוסמין שמשלבות שקדים, אגוזי לוז וכל טוב. האפייה מעולם לא נראתה כל-כך בריאה.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 40 דקות

    35 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 70 עוגיות

מצרכים למתכון

2.5 כוסות קמח כוסמין מנופה

1 כוס קמח לבן מנופה

שקית אבקת אפיה

½ כפית אבקת סודה לשתיה

½ כפית מלח

4 ביצים גדולות

1.5 כוסות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

3 כפות ברנדי/אמרטו (ליקר שקדים)

2 כוסות שקדים קלופים לא קלויים (גפרורים/פלחים)

1.5 כוסות אגוזי לוז לא קלויים עם הקליפה

זסט מלימון אחד

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות

בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה ומלח.

במיקסר טורפים ביצים, סוכר, זסט לימון , סוכר וניל וברנדי.

מוסיפים את היבשים עד שנוצר בצק אחיד ודביק מאוד.

מוסיפים את האגוזים ומערבבים מעט.

בידיים רטובות יוצרים 3 "נקניקים" ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.

אופים 35-40 דקות, עד שהכיכר זהובה ומעט רכה למגע , מצננים לחלוטין.

ביום למחרת חותכים בעזרת סכין לחם גדולה ומסדרים על נייר אפיה.

אופים ב-140 מעלות למשך 25 דקות.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

גם אני מעוניינת לדעת למה להוסיף קמח לבן? אי אפשר להוסיף עוד קמח כוסמין?

14/07/2017

הטיפים והמידע מעניינים מאד. המרשם נראה נהדר, רק הייתי רוצה להחליף את הקמח הלבן.

לאה

10/05/2016

אפשר בלי קמח לבן? רק כוסמין?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00