סלט עדשים שחורות וגבינת עזים מתובלת
על ידי Orel Elyahu מתכונים צמחוניים, סלטים וירקות
סלט בריאות אמיתי מלא בכל טוב שלא תרצו להפסיק לאכול. עדשים שחורות עם אזוקי, עלי בייבי, סלק וגבינת עזים מתובלת והכל ברוטב ויניגרט סלק מושלם.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
30 דקות
30 דקות
מצרכים למתכון
לרוטב ויניגרט סלק
200 מ"ל סלק סחוט
5 עלי נענע חתוכים
3 כפות סילאן
1 שן שום כתושה
לסלט
50 גרם אזוקי
50 גרם עדשים שחורות מבושלות
20 גרם נסטי חמנייה
50 גרם עלי בייבי
20 גרם גזר קטם חתוך
1 סלק לא מבושל חתוך
חופן בצל ירוק קצות
3 עגבניות שרי חצויות
3 עגבניות שרי חצויות וחופן בצל ירוק שכחתי לכתוב
לגבינה מתובלת
200 גרם גבינת עיזים
30 גרם שמן זית
מלח
פלפל לבן
בצל ירוק
פטרוזיליה
הוראות הכנה
נסחט את הסלק ונערבב היטב עם כל חומרי הויניגרט, נניח בצד.
נרכיב קערה עם עלי בייבי, אזוקי, עדשים מבושלות וכל מצרכי הסלט ונערבב היטב.
בקערה נפרדת נתבל את גבינת העזים טוב טוב.
נשפוך את הרוטב על הסלט, נערבב ונוסיך את הגבינה לקערה.