
עוגת שוקולד וגבינה בתבנית לב
על ידי נורית יונה עוגות
עוגת שוקולד עשירה המשלבת בתוכה גבינה, מתכון קל וטעים שמתאים לתבנית לב 16 ס"מ.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- תבנית לב 16 ס"מ
הוראות הכנה
תחילה נקציף חלבונים וסוכר לקצף תפוח ובהיר.
בקערה נפרדת נניח חמאה ושוקולד ונמיס יחדיו במיקרוגל. נניח לצינון עד לטמפרטורת החדר.
לבלילת השוקולד נוסיף חלמונים, בזה אחר זה, תוך כדי בחישה מהירה.
נאחד את 2 הקערות ע"י קיפול הקצף לתוך השוקולד.
ניצוק את העוגה לתבנית לב משומנת ונאפה בתנור חם על 170 מעלות כ-45 דקות.
לציפוי העוגה נמיס שמנת ושוקולד במיקרוגל, נערבב היטב ונניח לשוקולד להתגבש.
נשפוך על העוגה בעוגה חמה, נניח במקרר עד להתייצבות הציפוי ונגיש.
עוגה עסיסית ועשירה בטעמים
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!