FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת שוקולד וגבינה בתבנית לב

על ידי נורית יונה  

עוגת שוקולד עשירה המשלבת בתוכה גבינה, מתכון קל וטעים שמתאים לתבנית לב 16 ס"מ.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 15 דקות

    45 דקות

    1 שעה

  • תבנית לב 16 ס"מ

מצרכים למתכון

6 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס קמח

1 שקית אפייה

2 כפות שוקולית

250 גר' גבינה לבנה 9%

200 גר' חמאה

200 גר' שוקולד מריר

לציפוי שוקולד

1 שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

תחילה נקציף חלבונים וסוכר לקצף תפוח ובהיר.

בקערה נפרדת נניח חמאה ושוקולד ונמיס יחדיו במיקרוגל. נניח לצינון עד לטמפרטורת החדר.

לבלילת השוקולד נוסיף חלמונים, בזה אחר זה, תוך כדי בחישה מהירה.

נאחד את 2 הקערות ע"י קיפול הקצף לתוך השוקולד.

ניצוק את העוגה לתבנית לב משומנת ונאפה בתנור חם על 170 מעלות כ-45 דקות.

לציפוי העוגה נמיס שמנת ושוקולד במיקרוגל, נערבב היטב ונניח לשוקולד להתגבש.

נשפוך על העוגה בעוגה חמה, נניח במקרר עד להתייצבות הציפוי ונגיש.

עוגה עסיסית ועשירה בטעמים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן