
פשטידת ירק וירקות פרווה / חלבית
על ידי כרמית מ. דהאן מתכונים בריאים, פשטידות וקישים
מתכון מנצח לפשטידת ירק וירקות צבעונית ועשירה בוויטמינים. שילוב של ירק טרי עם ירקות בריאים, תירס, שיבולת שועל וכל טוב הופך את הפשטידה למושלמת לכל ארוחה. ניתן גם לאפות בתבניות אישיות או כמאפינס.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- תבנית אחת
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל במעט ספריי שמן עד להזהבה ומצננים.
מגרדים את הקישואים והגזר בפומפייה ומעבירים לקערה גדולה.
לקערת הירקות מוסיפים את התירס, הבצל המטוגן והירק הקצוץ.
מוסיפים גם ביצים, קמח, שיבולת שועל, פירורי לחם ותבלינים.
מערבבים היטב כך שכל הירקות והירק מתפזרים היטב בבלילת הפשטידה.
משטחים בתבנית מרובעת משומנת קלות, אפשר גם בתבניות אישיות.
אופים את הפשטידה בחום של 200 מעלות בין 20-30 דקות, עד שהפשטידה משחימה.
שיתוף >>
7 דירוגים וחוות דעת
שני
04/05/2017
יצא טעים ממש!

19/02/2017
היי אולה,
בהחלט ניתן להשתמש ב-2 קישואים ובמקום ה-2 הנותרים להוסיף 1-2 תפוחי אדמה מגוררים.
אולה
09/02/2017
היי
האם אפשר להפחית בכמיות של הירקות? במקום 4 קישואים לשים 2? והאם אפשר להוסיף תפוח אדמה? אם כן כמה?
בלה
04/01/2017
לדעתי צה שיש בו אבקת מרק – גם מבית טבע זה לא בריא גם בגלל כמויות הנתרן

30/12/2015
היי ספיר,
ניתן לסחוט את נוזלי הקישוא אך לא חובה.
בפשטידה, שלא כמו בקציצות, אם יש מעט נוזלים זה בסדר, הפשטידה לא תתפרק.
ספיר
27/12/2015
אין צורך לסנן את את הנוזלים של הקישואים ?
Pnina Savir
18/12/2015
יאמי פשטידת ירק כמו של אמא

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!