מתכון לקטשופ ביתי

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  ,

אם לא בא לכם לקנות קטשופ תעשייתי, תכינו לבד! מתכון מוצלח וקל לקטשופ בהכנה ביתית. בלי חומרים משמרים או תוספות מיותרות, פשוט קטשופ מעגבניות טריות וכל טוב.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 15 דקות

    45 דקות

    1 שעה

מצרכים למתכון

500 גר' עגבניות מרוסקות (שימו לב- המשקל הוא לאחר שריסקתם)

2 כפות חומץ

כפית דבש

3 כפות סוכר חום

כפית מלח

חצי כפית פלפל לבן

מעט מים (לפי הצורך)

מי שאוהב יכול להוסיף קורט כמון וציפורן לפי הטעם

הוראות הכנה

בסיר בינוני נערבב את העגבניות עם כל חומרי הקטשופ ונביא לרתיחה.

נמשיך לערבב את העגבניות עד לרמת סמיכות רצויה.

נטחן בעזרת מוט בלנדר ונצנן את הקטשופ המוכן לחלוטין.

נכניס לקירור למשך שעה ונאכל בהנאה עם הילדים.

בימים שאחרי הקטשופ ישתבח והטעמים יתעצמו.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אסף

26/06/2016

חבל שיצא חריף…. הילדים לא יכולים בכלל לאכול את זה. צריך להכין הכל מהתחלה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00