
מתכון למלבי ביתי משמנת מתוקה
על ידי המתכונים של אתי ממן קינוחים
בימים חמים (ולא רק) אנחנו אוהבים לאכול מלבי מוצלח, אבל לא תמיד חייבים לנסוע לקנות. מתכון מעולה למלבי ביתי שמסביר בדיוק איך להכין מלבי משמנת מתוקה בליווי סירופ מי ורדים ובוטנים מקורמלים.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
25 דקות
5 דקות
30 דקות
- 16 קערות מלבי
הוראות הכנה
בקערה קטנה מערבבים יחדים 2 כוסות מים וקורנפלור, ממשיכים לערבב עד שהקורנפלור נמס ומניחים בצד.
בסיר גדול מבשלים על להבה נמוכה 4 כוסות מים, חלב, שמנת מתוקה וסוכר, ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד לרתיחה.
מוסיפים את הקורנפלור ובוחשים היטב למניעת גושים. מסירים מהאש ומניחים לצינון.
כשהמלבי התקרר מחלקים לכלים אישיים ומכניסים למקרר להתייצבות.
בינתיים מכינים את הסירופ - בסיר מרתיחים, מים, סוכר, מערבבים טוב עד להסמכה, מוסיפים תמצית ורדים, מיץ לימון וצבע מאכל ומסירים מהאש. מצננים לגמרי.
מגישים את המלבי בליווי סירופ מי ורדים ובוטנים מקורמלים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!