
עוגת קרם דבש מיוחדת במינה
על ידי מנסה במטבח עוגות
עוגה מרשימה וחגיגית לשולחן החג המורכבת מ-2 שכבות ומרקמים שונים של דבש: שכבת עוגת דבש נימוחה ושכבת קרם דבש וקינמון עשיר. עוגה יפה וקלה להכנה שקוצרת מחמאות.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
10 דקות
30 דקות
40 דקות
- תבנית 22 או אינגליש קייק
הוראות הכנה
שכבת הבסיס:
בקערה גדולה נערבב רסק תפוחים, שמן, דבש, תה וביצה.
נוסיף לקערה סודה לשתייה ואבקת אפייה ונערבב מעט.
נוסיף לקערה את הקמח ונערבב רק עד שהקמח נטמע בבלילה ולא יותר.
נשמן תבנית 22 או אינגליש קייק וניצוק את בלילת העוגה לתבנית.
נאפה את העוגה בתנור חם כחצי שעה, עד שקיסם יוצא יבש.
נוציא מהתנור ונעביר את העוגה לצינון במקרר. בינתיים נכין את הקרם.
שכבת הקרם:
במיקסר נקציף יחדיו שמנת מתוקה עם פודינג וניל וחלב עד לקבלת קרם יציב.
לקראת סיום ההקצפה נוסיף לקערת המיקסר את הדבש והקינמון.
נוציא את העוגה מהמקרר וניצוק את שכבת הקרם מעל לשכבת הבסיס באופן אחיד.
נקשט עם גרגירי רימון וכל טוב ונעביר את העוגה למקרר עד להגשה.
נשאר עודף מהקרם? אפשר לזלף יפה יפה בכוסות אישיות ולהוסיף גרגירי רימון לקישוט.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!