מתכון לפסטרמה ביתית בציפוי חרדל ודבש

על ידי אסנת לנקרי  , ,

את הפסטרמה הזאת אתם תכינו שוב ושוב, מדובר בפסטרמה ביתית מהודו או עוף, בריאה וטעימה במיוחד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
  • 20 דקות

    1 שעה 15 דקות

    1 שעה 35 דקות

מצרכים למתכון

2 נתחי חזה הודו (פרפר שלם חתוך לחצי) או 4 נתחי חזה עוף (שני פרפרים חתוכים לחצי)

למשרה:

1/2 כף מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית פלפל שחור גרוס

4-5 עלי דפנה

לתיבול:

1 כף חרדל דיז'ון גרגירים

3 כפות דבש

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כוס שמן זית

מעט צ'ילי גרוס

הוראות הכנה

את כל חומרי המשרה נערבב הטב בקערה.

נכניס את נתחי העוף ונצפה היטב במשרה.

נוסיף מים עד לכיסוי הנתחים, נכסה בניילון נצמד ונניח במקרר ל-4 שעות עד לילה שלם.

נחמם תנור ל-200 מעלות.

בקערה גדולה נערבב את כל חומרי תיבול הפסטרמה.

נוציא את העוף מהמשרה ונצפה היטב בתערובת התיבול.

נעביר את העוף המצופה לתבנית פיירקס ונכסה בנייר כסף.

נאפה בתנור חם למשך שעה.

נסיר את נייר הכסף ונאפה עוד 15 דקות להשחמת הפסטרמה.

נקרר ונפרוס דק. מומלץ להגיש עם לחם טרי.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00