עוגת גבינה כמו של בית מלון • ללא גלוטן

על ידי כרמית מ. דהאן  , ,

מתכון קל לעוגת גבינה בלי תחתית ממש כמו זו שמגישים בבתי המלון. עוגת גבינה אפויה, עסיסית וטעימה. עוגה שמכינים עם קורנפלור, ללא קמח כלל.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 3 שעות 50 דקות
  • 20 דקות

    3 שעות 30 דקות

    3 שעות 50 דקות

  • תבנית עגולה 24

מצרכים למתכון

תבנית אלומיניום קטנה עם מים

6 ביצים

כוס ורבע סוכר

750 גרם גבינה לבנה 5%

גביע גבינת שמנת נפוליאון

2 גביעי שמנת חמוצה

5 כפות אינסטנט פודינג וניל

4 כפות קורנפלור

גרידה מלימון אחד

כף מיץ לימון

כפית תמצית וניל איכותית

הוראות הכנה

נקציף את הביצים עם סוכר במשך 8-10 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.

נוסיף לקציפת הביצים גבינות, מיץ לימון, גרידה ותמצית וניל ונקציף יחדיו כדקה.

ננפה פנימה אינסטנט וניל וקורנפלור ונערבב בתנועות קיפול לבלילה חלקה וללא גושים.

נעביר את בלילת העוגה לתבנית 24 משומנת. נחמם תנור ל-160 מעלות.

כשהתנור חם, נכניס לתחתית התנור את תבנית האלומיניום עם המים.

נאפה את העוגה כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה בקצוות ומעט רוטטת המרכז.

נכבה את התנור, נשאיר את העוגה בפנים ונצנן למשך שעתיים.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

מיכאל

19/08/2016

האם אפשר להוסיף ממתיק אחר שלא סוכר? אם כן , מה וכמה? תודה

foodisgood

20/07/2016

היי אסתר,
כשהתנור חם, מכניסים לתחתית התנור תבנית אלומיניום קטנה עם מים.
התבנית עם המים תשמור על לחות בתנור ותעזור לעוגה לעלות יפה ולא ליפות.

אסתר

13/07/2016

למה הכונה -תבנית אלומיניום קטנה עם מים ?

דנה

19/04/2016

אין צורך לבדוק שהעוגה מוענה?
מפחדת ששעה וחצי בתנור שלי לא יספיק..תנור רגיל לחלוטין אבל כל תנור והזמן שלו

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00