עוגת קוקוס ואגוזים פרווה בחושה

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

את העוגה הזאת אתם הולכים להכין שוב ושוב, לכל מאורע, לכל אירוח או סתם לפינוק ליד הקפה. עוגת קוקוס ואגוזים פרווה עם שברי שוקולד מריר, עוגה טעימה ועסיסית.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

  • תבנית מלבן בינונית

מצרכים למתכון

1/4 1 כוס קמח

1/2 כוס קוקוס

100 גר' אגוזי מלך טחונים גס

100 גר' שוקולד מריר קצוץ גס

3/4 כוס שמנת צמחית

3/4 כוס שמן

1 שקית א. אפייה

5 ביצים

3/4 כוס סוכר

הוראות הכנה

תחילה נפריד את הביצים ונקציף חלבונים עם סוכר 2-4 דקות.

בקערה נפRדת נערבב היטב חלמונים עם שמנת ושמן.

נוסיף לקערת החלמונים Eמח ואבקת אפייה ונערבב.

נוסיף גם קוקוס, אגוזים ושוקולד ונערבב לבלילה חלקה.

כעת נקפל את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בעדינות ורק עד לאיחוד.

נשמן תבנית וניצוק לתוכה את הבלילה.

נאפה את העוגה בתנור חם על 160 מעלות טורבו למשך 30-40 דקות, תלוי בתנור.

אם שיפוד או קיסם יוצא יבש, העוגה מוכנה.

שתפו את המתכון >>

12 דירוגים וחוות דעת

אלה

19/04/2018

עוגה טעימה, קלה להכנה מומלצת!!!

רויטל עטיה

21/01/2018

תודה רבה על המתכון והתמונה הכנתי לשבת יצאה טעימה מאוד

ליאת

24/08/2017

היי
האם חום התנור הוא כפי שמופיע 160 מעלות? אפיה רגילה או טורבו?
תודה

אילנה בר

14/07/2017

שלמות עוגה… לא הפסקנו לאכול

רותי

16/03/2017

עוגה טעימה ומעולה אפיתי אותה כבר המון פעמים.

עינת

01/01/2017

עוגה מעולה מתכון מומלץ ומנצח נהננו מכל ביס

צביה

01/12/2016

הכנתי יצא מעולה תודה

sunshine

29/11/2016

זו לא עוגה בחושה אם צריך להפריד ולהקציף חלבונים, אבל נראית טובה וקלה יחסית

אורנה

29/10/2016

עוגה מצויינת

פאני אמר

10/07/2016

עוגה מעולה מככבת אצלי הרבה

foodisgood

05/06/2016

היי כרמלה,
הכוונה לשמנת צמחית, הגרסה הפרווה של שמנת מתוקה (לא חמוצה)

כרמלה שורצאפל

13/05/2016

האם הכוונה לשמנת חמוצה או מתוקה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00