FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגת קוקוס ואגוזים פרווה בחושה

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

את העוגה הזאת אתם הולכים להכין שוב ושוב, לכל מאורע, לכל אירוח או סתם לפינוק ליד הקפה. עוגת קוקוס ואגוזים פרווה עם שברי שוקולד מריר, עוגה טעימה ועסיסית.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

  • תבנית מלבן בינונית

מצרכים למתכון

1/4 1 כוס קמח

1/2 כוס קוקוס

100 גר' אגוזי מלך טחונים גס

100 גר' שוקולד מריר קצוץ גס

3/4 כוס שמנת צמחית

3/4 כוס שמן

1 שקית א. אפייה

5 ביצים

3/4 כוס סוכר

הוראות הכנה

תחילה נפריד את הביצים ונקציף חלבונים עם סוכר 2-4 דקות.

בקערה נפRדת נערבב היטב חלמונים עם שמנת ושמן.

נוסיף לקערת החלמונים Eמח ואבקת אפייה ונערבב.

נוסיף גם קוקוס, אגוזים ושוקולד ונערבב לבלילה חלקה.

כעת נקפל את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בעדינות ורק עד לאיחוד.

נשמן תבנית וניצוק לתוכה את הבלילה.

נאפה את העוגה בתנור חם על 160 מעלות טורבו למשך 30-40 דקות, תלוי בתנור.

אם שיפוד או קיסם יוצא יבש, העוגה מוכנה.

12 דירוגים וחוות דעת

אלה

עוגה טעימה, קלה להכנה מומלצת!!!

רויטל עטיה

תודה רבה על המתכון והתמונה הכנתי לשבת יצאה טעימה מאוד

ליאת

היי
האם חום התנור הוא כפי שמופיע 160 מעלות? אפיה רגילה או טורבו?
תודה

אילנה בר

שלמות עוגה… לא הפסקנו לאכול

רותי

עוגה טעימה ומעולה אפיתי אותה כבר המון פעמים.

עינת

עוגה מעולה מתכון מומלץ ומנצח נהננו מכל ביס

צביה

הכנתי יצא מעולה תודה

sunshine

זו לא עוגה בחושה אם צריך להפריד ולהקציף חלבונים, אבל נראית טובה וקלה יחסית

אורנה

עוגה מצויינת

פאני אמר

עוגה מעולה מככבת אצלי הרבה

היי כרמלה,
הכוונה לשמנת צמחית, הגרסה הפרווה של שמנת מתוקה (לא חמוצה)

כרמלה שורצאפל

האם הכוונה לשמנת חמוצה או מתוקה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.