
עוגת קוקוס ואגוזים פרווה בחושה
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) עוגות
את העוגה הזאת אתם הולכים להכין שוב ושוב, לכל מאורע, לכל אירוח או סתם לפינוק ליד הקפה. עוגת קוקוס ואגוזים פרווה עם שברי שוקולד מריר, עוגה טעימה ועסיסית.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
10 דקות
30 דקות
40 דקות
- תבנית מלבן בינונית
הוראות הכנה
תחילה נפריד את הביצים ונקציף חלבונים עם סוכר 2-4 דקות.
בקערה נפRדת נערבב היטב חלמונים עם שמנת ושמן.
נוסיף לקערת החלמונים Eמח ואבקת אפייה ונערבב.
נוסיף גם קוקוס, אגוזים ושוקולד ונערבב לבלילה חלקה.
כעת נקפל את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בעדינות ורק עד לאיחוד.
נשמן תבנית וניצוק לתוכה את הבלילה.
נאפה את העוגה בתנור חם על 160 מעלות טורבו למשך 30-40 דקות, תלוי בתנור.
אם שיפוד או קיסם יוצא יבש, העוגה מוכנה.
שיתוף >>
12 דירוגים וחוות דעת
אלה
19/04/2018
עוגה טעימה, קלה להכנה מומלצת!!!
רויטל עטיה
21/01/2018
תודה רבה על המתכון והתמונה הכנתי לשבת יצאה טעימה מאוד
ליאת
24/08/2017
היי
האם חום התנור הוא כפי שמופיע 160 מעלות? אפיה רגילה או טורבו?
תודה
אילנה בר
14/07/2017
שלמות עוגה… לא הפסקנו לאכול
רותי
16/03/2017
עוגה טעימה ומעולה אפיתי אותה כבר המון פעמים.
עינת
01/01/2017
עוגה מעולה מתכון מומלץ ומנצח נהננו מכל ביס
צביה
01/12/2016
הכנתי יצא מעולה תודה
sunshine
29/11/2016
זו לא עוגה בחושה אם צריך להפריד ולהקציף חלבונים, אבל נראית טובה וקלה יחסית
אורנה
29/10/2016
עוגה מצויינת
פאני אמר
10/07/2016
עוגה מעולה מככבת אצלי הרבה

05/06/2016
היי כרמלה,
הכוונה לשמנת צמחית, הגרסה הפרווה של שמנת מתוקה (לא חמוצה)
כרמלה שורצאפל
13/05/2016
האם הכוונה לשמנת חמוצה או מתוקה?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!